2777
2789

مامانم یک عمر بین من و خواهرم تبعیض قائل میشد، با اینکه همیشه کاراشو من میکردم و آبجیم دست ب سیاه و سفید نمیزد ولی همیشه اون عزیزتر بود، الانم ک ازدواج کردیم باز بچه های آبجیم عزیزترن😔

پارسال ک آبجیم بجه دومشو حامله بود، هر وقت خونه مامانم میرفتیم، مامانم میرفت بازار براش انواع شیرینی های خوشمزه و آجیل میخرید، کلی برا بچش لباس خرید، پتو و گهواره و ..

اونوقت برا بچه دوم من انگار ن انگار، میرفتم‌خونشون اصلا نمیپرسید حالت خوبه مشکلی نداری یا ن،با اینکه وضع مالیمون خوب نبود خودم ب بدبختی پول جور کردم لباس خریدم برا بچم😞

این چیزا رو ک یادم میاد خیلی دلم میگیره، هرچی میخام خودمو بیخیال بگیرم نمیتونم واقعا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم حق داری هر کدوم به نحوی از نزدیکانمون دلخوریم من هرچی بیشتر جلو میرم بیشتر میفهمم که باید ...

منم خیلی دوست دارم از هیچکس هیچ توقعی نداشته باشم ولی این چیزا رو ک میبینم نمیتونم

خیلی سخته شما ناراحت نمیشین؟ چیکار میکنید اینجور مواقع؟

من ناراحت !

پر عقده و کمبود هستم 

من و خواهرم هر دو با هم مریض شدیم بچگیمون 

خواهرم برد دکتر درمان شد منو نبرد دکتر دوازده سال زجر کشیدم 

به رو خودت نیار عزیزم چون بیشتر اسیب میبینی با خدای  خودت زیاد خلوت کن یه متن بنویس در مورد صحبت به خدا روزی دو سه بار بخون قلبت آروم میشه 

خدایا از بس تو دوسم داری میخوای من فقط به خودت تکیه کنم تو خودت گفتی تکیه  غیر ممنوع خدایا من خیلی انرژی احتیاج دارم من محبت رو از تو میخوام 

بعد دونه دونه محبت هایی که خدا بهت کرده بشمار مثل فرزندت همسرت سلامتی بگو خدایا ممنونم که بهم فرزند سالم دادی خدایا ممنونم که وعده غذای هر روزم رو میدی..،خدایا ممنونم خدایا تو خالق منی من میخوام تکیه کنم به خودت تو میلیاردها ادم داری برای محبت به من خدایا میخوام سعی کنم تکیم رو از همه بردارم ارامش محبت لذت و رزق رو از تو بخوام خدایا تو به من رزق میدی مامانم نبود یکی دیگه تو به من محبت میدی مامانم هم نبود یکی دیگه هرچی تو زندگی منه از زاویه لطفه توعه خدایا من از تمام محبت های تو ممنونم هربار مامانت خواهرت و هرکسی بهت محبت نکرده بگو اونم نبود یکی دیگه اینا وسیله محبته خدا به من هستن 

وقتی با ذهنت تمرین کنی همه محبت هارو از خدا ببینی وابستگیت به محبت ادما خیلی کم میشه 

به رو خودت نیار عزیزم چون بیشتر اسیب میبینی با خدای خودت زیاد خلوت کن یه متن بنویس در مورد صحبت به ...

مرسی عزیزم بابت این متن قشنگت😭

اتفاقا همیشه ب خدا میگم هرچی تو زندگی دارم فقط و فقط از لطف خودش بوده

مرسی عزیزم بابت این متن قشنگت😭اتفاقا همیشه ب خدا میگم هرچی تو زندگی دارم فقط و فقط از لطف خودش بوده

اره عزیزم برای هممون همینطوره من پدرم تو یه موضوعی خیلی اذیتم میکرد از وقتی دانشگاهم تموم شد هرچی به مامانم تو کار خونه کمم میکردم بازم حالا اضافی باهام رفتار میکرد اینجوری که به مامانم جلو من هی غر میزد وای این چرا دراز کشیده این چرا همش علافه کاری نداری بدی این انجام بده؟(یعنی خونه هیچکاری هم نبود نمیتونست ببینه من ببکار بشینم)

کار بیرون هم پیدا میکردم موقت بود انقدر فشار روم بود و حس میکردم خار تو چشمه بابامم هر روز گریه میکردم و تا شوهرم خواست بیاد برا خواستگاری سریع بله گفتم تا فقط فرار کنم از این همه حسه مفید نبودن که خانواده و پدرم بهم میده ازدواج کردم🥲شوهرم اولش میگفت من رو مخمه تو بیکار تو خونه ای رفتم سر کار بعد از چند سال نذاشت کار کنم بعد کم کم به جایی رسید میگفت تو انگلی من چرا باید کار کنم بدم تو مفت خور تو خونه ول بچرخی تو وجودت حضورت بودنت تو این خونه نحصه

عزیزم و من بعد از ده سال کلنجار که سعی کردم رضایتشو جلب کنم و راضی نشد در نهایت برگشتم خونه پدرم و پدر هم دوباره اون حرفاش شروع شده میدونی کاریش نمیشه کرد انگار من باید پوستم کلفت بشه و این حرفارو اهمیت ندم انقدر دنیا با همون مشکلی که داریم بازیمون میده  تا رها کنیم تا خودمون اعتماد به نفس به دست بیاریم تا اونقدر قوی بشیم که حرف اونا پشیزی برامون نیرزه 

امیدوارم هم شما هم من بتونیم به بی اعتنایی کامل برسیم اون درسی که باید بگیریم رو زودتر پاس کنیم تا تموم شه این داستان ها