2777
2789
عنوان

ماه هفتم بارداری😍😍

73 بازدید | 15 پست

روز مادر و از همینجا به همه مامان های مهربون تبریک میگم💗💗💗💗💗💗

خب ماه هفتم بخوام بگم شکم گردتر شده وزنمم حس میکنم بیشتر شده خسته هم شدم دلم میخواد زودتر بدنیا بیاد بغلش کنم دستام پف کرده یه ذره نمیدونم چرا اما ماه هفتم یه ذره بهتره انگار خودم و بیشتر دوست دارم با اینکه سخت تره تنگی نفس دارم یه ذره 

شما ها هم بگید دوران بارداریتون چه شکلی بود؟؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر دخترم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم کی ب دنیا اومد....انقققققققققققد ک همه چیم عالی بود حتی زایمانمم طبیعی بود خیییبلی راضی بودم ..الان دخترم ۶سالشه دومیو تازه فهمیدم باردارم 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سر دخترم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم کی ب دنیا اومد....انقققققققققققد ک همه چیم عالی بود حتی زایما ...

منم اصلا سر بارداری دومم تا الان اذیت اونطوری نشدم اما بارداری اولم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اصلا سر بارداری دومم تا الان اذیت اونطوری نشدم اما بارداری اولم چرا

بچه با بچه فرق داره خب ...من چن سری سرم خیلی بد درد میکنه حس میکنم جمجمم الانه ک بشکنه در این حد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

منم الان ماه هفتم آره منم حس میکنم بیشتر دارم وزن میگیرم شکمم خیلی گردیش قشنگه دوستش دارم😁😍منم خیییلی دلتنگشم خیلی🥲من پاهام یکم ورم داره نفس تنگی ک اووف نگم برات موقع خواب خیلی اذیتم 

بچه با بچه فرق داره خب ...من چن سری سرم خیلی بد درد میکنه حس میکنم جمجمم الانه ک بشکنه در این حد

خدانکنه من بارداری اولم که بچم پسر بود اخه اتفاق های بدی هم افتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم الان ماه هفتم آره منم حس میکنم بیشتر دارم وزن میگیرم شکمم خیلی گردیش قشنگه دوستش دارم😁😍منم خیی ...

وای موقع خواب که هیچی نفسم بالا نمیاد 

گردیش قشنگ تر شده بچت چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی قشنگ ترشده گردیش ...دخمله😍شما تاالان ترک خورده شکمت؟

وایییی مال منم دخمله😍😍😍😍

نه من از اول بارداریم هی کرم و اینا زدم ترک نخوره 🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایییی مال منم دخمله😍😍😍😍نه من از اول بارداریم هی کرم و اینا زدم ترک نخوره 🤣🤣🤣

عزیزم خداحفظش کنه دخمل خیییلی خوبه عشششقه .منم یک روز با روغن زیتون یک روزهم با روغن بادوم تلخ چرب میکنم شکمو سینه وپهلوهام امیدوارم ترک نخوریم من چندتا دوستام ترک هاشون ازهمون ماه شیش شروع شده بود ولی منم تاالان هیچ

عزیزم خداحفظش کنه دخمل خیییلی خوبه عشششقه .منم یک روز با روغن زیتون یک روزهم با روغن بادوم تلخ چرب م ...

انشالله به سلامتی بدنیا بیاد سالم و صالح باشه 

انشالله نخوره چون بخوره دیگه نمیشه لباس پوشید🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40