2777
2789

سلام شما کدام چای رو معرفی می کنید که بعد از دم کردن و دو سه تا استکان خوردن؛ داخل قوری سیاه آنچنانی نشه. متشکرم

نظرسنجی

بقیه رو نمیدونم ولی گلستان سیاه سیاه میشه

ذما انصافا خوش عطره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان چندساله چای اسب و پرچم استفاده میکنم، دقیقا از چایی که سیاه بشه،و طعم دبش داشته باشه متنفرم، این که بهتون پیشنهاد دادم واقعا خوش طعمه، فقط اگر خاستی بخری دقت کن اصل باشه و فیک نباشه، یکمی گرونتراز چای های دیگست ولی،عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من بجز لاهیجان از همشون استفاده کردم.ببین چون زود رنگ میگیرن دوتا قاشق کوچولو بریز رو کتری و سماوار با شعله کم

من شده تا بعداز ظهرم چایی صبح رو دارم

شب برا شوهرم تازه دم میکنم

اینم بگم هر چقد چایی کم رنگ بهتر 

قبل دم کردنم چایی رو بشور

سبک درست کن زیاد نذار بمونه بااب درحال جوش درشت نکن..بعد ببین چقد چاییت خوشرنگه..چایی قلقای راحتی دا ...

اااا اما تو لاهیجان بهمون میگن با آب جوووووش جوش درست کن 😅