من کلا دوتا پسر غریبه تو پیجم هستن یکیش ک اوکیه همکاریم اونم همکار هستیم ولی خب دیشب بیکار بودم بخدا😂قبول کردم حالا دیشب نوت گذاشتم دوتاشون لایکش کردن
میگم نکنه فک میکنن قبول کردن ریکوست پسر نخه؟
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه نه منظورم اینه غرورم شکسته میشه چون قبول کردم بخاطر همین قبول نکردم اشتباه کردم😂
نه نه منظورم اینه غرورم شکسته میشه چون قبول کردم بخاطر همین قبول نکردم اشتباه کردم😂
واااایییی خدایااااا خودت ظهور کن اخه چرااااا اینکارارو میکنید شما دختراااا😭😭 اخه چراااااا من الان خود زنی میکنم دیگهه ینی یکس که دوست داره بیاد سمتت خودت روش کراششش داری بعد بگی نه نیااااا 😱😱😭😂
واااایییی خدایااااا خودت ظهور کن اخه چرااااا اینکارارو میکنید شما دختراااا😭😭 اخه چراااااا من الان ...
😭😭😭😭ب قران میدونم بچگی کردم🥲😂اشتباه کردم اشتباه