2777
2789
عنوان

ریکوست یه پسر رو قبول کنیم چ فکری میکنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
😐تو ببین من چقدر بدترم ک کراشمم یه بار ریکوست داد بهم قبولش نکردم اینا هم سر بیکاری قبول کردم ب قرا ...

😒کراشتو دلت اومد قبول نکنی

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

😒کراشتو دلت اومد قبول نکنی

پشیمانم🥲

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریکوست چیه؟😐

توی اینستا درخواست میدن

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

😒😂 خب دیگه پس استثنایی وجود نداشت توام عاقلی 😂

نه نه منظورم اینه غرورم شکسته میشه چون قبول کردم بخاطر همین قبول نکردم اشتباه کردم😂

نه نه منظورم اینه غرورم شکسته میشه چون قبول کردم بخاطر همین قبول نکردم اشتباه کردم😂

واااایییی خدایااااا خودت ظهور کن اخه چرااااا اینکارارو میکنید شما دختراااا😭😭 اخه چراااااا من الان خود زنی میکنم دیگهه ینی یکس که دوست داره بیاد سمتت خودت روش کراششش داری بعد بگی نه نیااااا 😱😱😭😂

واااایییی خدایااااا خودت ظهور کن اخه چرااااا اینکارارو میکنید شما دختراااا😭😭 اخه چراااااا من الان ...

😭😭😭😭ب قران میدونم بچگی کردم🥲😂اشتباه کردم اشتباه

شوخی نکن اقااااا ب قران مجید بیکار بودم چ غلطی کردم😐

بستگی ب سطح فکری طرف داره اگه خیلی خر باشه این فکرو میکنه وگرنه ک ی آدم عاقل ب ذهنشم نمیزسه

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم