2777
2789

چیکااار کنم

مسافرت خونه خواهرشوهرمم هست بخاطر کلیه شوهرم ک عمل میکنه

اصلام پول نداریم قرار شده اونا پول عملو بدن

خیلیی نارحتم ک پول عملشو نداریم

نارحتم از این وضعیت ک باید ۸ ساعت تو ماشین باشم باهاشون

دو هفته اونجا بمونیم چیکار کنم سختمه خیلییی

یکیتون بمن بگه ی چیزییی بگین حالم خوب شه

راحت نیستم باهاشون از اینکه توجه زیاد از حد ب شوهرم نشون میدن و عین ی بچه باهاش رفتار میکنن اذیت میشم

اونجام اختیارم دست خودم نیست چون هم مادرشوهرم هست هم خواهرشوهرم هم پدرشوهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمی قدرشناسی داشتی کاش دختر خوب

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بندگان خدا به همسر بیمارت توجه دارن 

پول عملی که ندارین رو نیدن 

عوض تشکر و احساس دین قلبی تازه میگی حوصلشونو ندارم که۸ساعت باهاشون همسفر بشم 

ایول بابا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من بکی یه قدم برام برداره خودمو تا عمر دارم مدیونش میدونم و حتی تو ذهنمم چنین افکاری راه نمیدم