2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه با خانواده شوهرم میرم مسافرت در عذااابم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست
باز اونا نگرانتون بودن داداشش براش براش مهم بوده از شوهرش گذشته که تونسته پول عمل بدن کمک بزرکی کردن ...

اره دیدم اینجور ادم هااا رو من چیکار کنم خستم خودم از این وضعیتی ک برا خودم درست کردم انقدر بزرگش کردم

خوشبحالت کاش پدشوهرمنم اینجوری بود خرج عمل شوهرمو میداد خودمون‌که نداریم هی وقت نخواهیم داشت کاش خواهرش این همه که روسرمن آواره یه بار یک تعارف خشک میزد بیاد یک ساعت خونمون نه اینکه وقتی بعد چندین سال اینکه عروسشونم با اینکه یکسره خونمون ۲۰ روز بیاد بمونه یه عالمه حرف بفرسته پشتم که اینجوری فلان با اینک سوارش برا تولد دعوت کرده بود هزار برابر خرجی که کرده بود تو تولد بهش دادم هیچ کاری نکرد همه کاراشو من کردم آخرم بزن تو سرم شما اومدین انقدر خرج شام مون شد یه عالمه دوروغ سرهم کنه که دیگ من پامو نزارم اونجا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چند نفر آدم دارین میرین‌خونش چندروز بمونین حالا ۴تا چیز میز ببرین چی میشه مگه تازه اونم که تو ...

بگو چیکااار کنم توورخدا دیشب از شدت حرص و نارحتی به خودکشی فکر میکردم در این حد 

اره دیدم اینجور ادم هااا رو من چیکار کنم خستم خودم از این وضعیتی ک برا خودم درست کردم انقدر بزرگش کر ...

ببین الان مهم حال شوهرته و همراه بودن خیلی خوبه همینکه تنها نیسی همینکه میان کمکت خیلی کمک بزرگیه . یخورده تحمل کن در راه خدا 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

عزیزم نیمه پرلیوان ببین چرا تاپیک نزدی که خدا خیری به خانواده شوهرم بده هزینه عمل و نگهداری شوهرمو میدن 

همش واسه نیمه خالی گارد گرفتی که درصورتی نیمه خالی نمیشه گفت فقط خودت زیادی بهش فکر میکنی

چیکاار کنم خواااهر چیکار کنم منم اینجوری نباشم نسبت بهشوناخه انگار تهران نون ندارن شوهرم ک هیجوقت بر ...

پس 

حسادت داری قشنگم 

حسادتو دور کن 

دخترشه پاره تنشه خون تو بدنشه نون نبره براش 

خرج پسرشم ک داره میکنه

نکنه برا تو باید بیاره 

ب حق چیزای نشنیده😁😁

عزیزم نیمه پرلیوان ببین چرا تاپیک نزدی که خدا خیری به خانواده شوهرم بده هزینه عمل و نگهداری شوهرمو م ...

شوهرم دیشب انقدر حرص داشتم و نارحت بودم ک مجبورم باهاشون برم نارحت شد گریه کرد 

میگفت خودم ابن حااالمه تو چراا اینجوری میکنی بجای اینکه بگی خداروشکر اونا هستن کمکمون میکنن چرا اینجوری میکنی

من میدونم کارام اشتباه اما نارحت میشم ی مشکلییی دااارم نمیدونم چیه

پس حسادت داری قشنگم حسادتو دور کن دخترشه پاره تنشه خون تو بدنشه نون نبره براش خرج پسرشم ک داره میکنه ...

اره شاید حسادت دااارم این حسادت از کجاا میاد؟؟؟

ب رفتارشون  با خواهرشوهرم حسادت میکنم

ب رفتارشوهرم با خواهر و خانوادش حسادت میکنم 

نمیدونم چرا

شوهرم دیشب انقدر حرص داشتم و نارحت بودم ک مجبورم باهاشون برم نارحت شد گریه کرد میگفت خودم ابن حااالم ...

خواهشا تو این موقعیت پیش شوهرت گریه نکن که روحیه عمل رو هم از دست بده میخوای گریه کنی برو یه جایی که اون متوجه نشه اون خودش از موقعیتش بیشتر از شما معذبه پس پاشو یه آهنگ بزار یه آب به صورتت بزن یه کم آرایش کن شاد بشی به شوهرتم روحیه بده و جلوش همش از خوبی خانوادش بگو که بعدها بهت نگه یادته چقد تو اون موقعیتی که خانوادم داشتن کمکم میکردن ولی تو داشتی اذیتم میکردی 

اره شاید حسادت دااارم این حسادت از کجاا میاد؟؟؟ب رفتارشون با خواهرشوهرم حسادت میکنمب رفتارشوهرم با ...

ازکمبودای خودمونه،ازینکه برادرمن بامن بی احترامه وشوهرم به خواهرکوچیکترش حتی احترام میگذاره،وهمین شوهربه ماکه میرسه بی حرمتی وبی علاقگی میکنه=نتیجه این تضادها میشه حسادت ما.ولی بروزش نده،منم نمیدم،دیگران بابت کمبودای ما گناهی ندارن

۷۵.۹۲۸۰
کمی قدرشناسی داشتی کاش دختر خوب

در ظهر به نظر حرفای اسی قدرنشناسیه.  اما منی که شرایط اسی رو  تجربه کردم میگم واقعا شرایط بدیه . همین که حس کنی همه با ترحم نگاهت میکنن همین که حس کنی ار همه اطرافیانت پایین تری  خیلییی سخته ‌ .