2777
2789
عنوان

تجربه ی فروش وسایل منزل در دیوار

163 بازدید | 5 پست

دارید؟

میخوام سرویس مبل و ناهار خوری و سرویس خواب و کمدمو بفروشم

چون میخوام برم خونه ی کوچیک تر می‌خوام چیز جمع و جور تر بگیرم 

کمد و جاکفشی هم دیگه نیازشون ندارم

چون کمد ست سرویس خواب هست میخوام دیگه یه جا بدم بره

به نظرتون راحته یا سخت؟دوس ندارم زیاد رفت و آمد بشه به خونه م

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبارمبل فروختم. قیمت خیلی پایین زدم . یه سرخ کن هم گذاشتم برای فروش هیچکس نخرید. من از تجربه خودم ...

مونده به شانس همسایه ما ات اشغال خونشو به قیمت خوب فروخت یه تیکه موکت چرک و هزار ساله داشت همونو یه تومن داد😑 غیر اون کلی وسیله اشغال همه رو فروخت زودم فروش رفتن واقعا موندم

نه هارد فروختم اومد دم در ولی همونم ادم میترسه برای همین الان دستبند و انگشتر درست کردم نمیتونم بزارم تو دیوار 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com