2777
2789
عنوان

اینکه خواستگار ندارم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 50 پست

نترس اگر خیلی دلت شوهر میخواد برو سایت ادم و حوا با هر معیاری میتونی شوهر گیر بیاری

معتبره هست تلویزیون تبلیغ کرده

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس اگر خیلی دلت شوهر میخواد برو سایت ادم و حوا با هر معیاری میتونی شوهر گیر بیاریمعتبره هست تلویزی ...

دلم یه همراه خوب میخواد نه صرف ی مرد دراز

دانشجوی پزشکی 🩺

اخه دوره خواستگاری رفتن گذشته الان همه خودشون بیرون از خونه با یکی آشنا میشن و میرن تورابطه. منم دانشجوام فقط یدونه خواستگار داشتم که اونم همون دم در مامانم ردش کرد بره و به منم نگفتن که ذهنم درگیر نشه مثلا ولی خواهرم بهم گفت😁

دلم یه همراه خوب میخواد نه صرف ی مرد دراز

اکی خب بالاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه

همین سایتی که بهت گفتم برو انشالله یه ادم خوب پیدا میکنی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔