2777
2789

۱ کیلو و نیم کم کردم دوباره ۳ کیلو اضافه کردم

چیکار کنم😭😭😭

همش ضعف دارم قندم میفته بیحالم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

وای منم همین طور شدم هر چی کم میکنم دوباره ماه بعد 2 برابر میاد جاش

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو باشگاه

عههه اسم کاربریمو ببین ماه آسمونی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

منم باید ۸ کیلو کم کنم دیوونه شدم ۷۵ کیلوام ۶۶ ۶۷ باشم ایده الم شکمم زده جلو قدم ۱۶۶ من فعلا میخوام فستینگ باشم یک ماه از امشب هم شروع میکنم ۱۶ به ۸ ببینم چقدر کم میکنم خیلی ناراحتم واقعا از برج ۵ خیر سرم میخوام کم کنم مثلا🥺🥺🥺

😂😂😂اسم کاربریمه

چی؟ میدونم اسمامون شبیه به همه

چند کیلو هستی؟

۹۸ شدم دوباره

یک هفته قبل ۹۶ بودم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

۹۸ شدم دوبارهیک هفته قبل ۹۶ بودم

قدت چنده؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

یه اهنگی بود میخوندای ماه آسمونی کردی چراغونی قشنگ بود اهنگش گزاشتم ماه اسمونی

عهه پس داستانت این بوده

من دوستام تو اوج محبتشون وقتی کاری ازم میخواستن با این اسم صدام میزدن و خرم میکردن خخ دیگه این لقب روم مونده همه همین طوری صدام میکنن

بچه هاهرکی پایست گروه بزنه حالا چ ایتا چ روبیکا چ تلگرام..برا لاغری ..دوستم بهش دکتریه قرص داده ازمن چاقتربود امروز دیدمش اب شده سه ماه استفاده کرده ب شدت جلواشتهاش رومیگیره و درکنارشم پیاده روی یارقص توخونه داره..انقدلاغرشده اگ میخاین اسم قرص و بگم منم چن روزدیگ میخام اون قرص و بخرم و بعدم شروع کنم رقص و این قرص ب شدت جلواشتهارومیگیره و کمتراذیت میشید...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍