2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6724 بازدید | 227 پست

شوهر من دومیلیارد درامدشه سه میلیارد درامدشه اگه کسی داره انشالله خیرشو ببینه اگه از راه حلاله حروم هم باشه درد ومرض میشه از جونشون درمیاد انشالله که هر کس هر چقد داره زندگیش خوش باشه چه بسا هستن زندگی شاهانه دارن ولی... .انشالله که خودنمایی نبود و واقعیت بود 🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اون عده ک نخود اش میشن میپرن وسط دخالت میکنن شما جوشه کسیو نزنید ما به شعور خودمون احترام میزاری ...

فندق خانم چرا امروز اینقدر عصبانی؟ منم دلم شور میزنه کلا یه حالی ام امروز ولی شما خیلی عصبانی به نظر میرسی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

ادما همیشه بیشترو بیشتر میخوان.کسایی که درامد بالا دارن میدونن که بعد ی مدت برات عادی میشه مثلا یکی که ۲۰تومن درامد داره شاید ۱۰۰تومن ماهی براش رویا باشه اما وقتی بهش برسی میفهمی اونقدر که فکر میکردی رویایی نیست.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شما روزی ۲۰ تا هم بفروشید از هر کدوم ۳ میل هم سود کنید میشه۶۰ میلیون! در ماه میشه۱۸۰ میلیون!!!!! که ...

حالا من با راست و دروغ اینا کاری ندارم اما قربونت روزی ۶۰ تومن در ماه میشه ۱۸۰۰. یه صفر کم گذاشتی. 

بخدا که سود تو بازار و کار ازاده این دوره اگه سواد و مقامی هم داری باید در کنارش کار ازادت هم داشته ...

حرفت رو قبول دارم.

ولی کاسبی هم دیگه مثل قبل نیست

یکی از اشناها توی قائم طلافروشی داره و میگه درامدم بین 200 تا 400 متغیره

مغازه هم مال خودشه

اینجا یه سری عقده های فروخورده اشون رو در قالب حقیقت میخوان به نمایش بذارن

استارتر میشه بگی تو خونه چجوری حسابداری میکنی؟منم حسابداری خوندم و چند سال کار کردمدخترم که دنیا اوم ...

یکی از فامیل هامون کارشناس دادگاهه 

اون برام جور میکنه 

فندق خانم چرا امروز اینقدر عصبانی؟ منم دلم شور میزنه کلا یه حالی ام امروز ولی شما خیلی عصبانی به نظر ...

😂😂😂یکی اومده خونموم من قایم شدم تو اتاق به مامانم گفتم بگو نیست هی سوتی میده منم تو اتاق دارم کامنت میزارم صداشون هی میاد دارن سوتی میدن ک من هستم 

ولی دمت گرم متوجه شدی😁

ابو گلاب بخور عزیزم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
بچه ها گول این مزخرفات رو نخوریدشوهر من هیات علمی یه دانشگاه توی تهرانه و متوسط عایدی ماهانه اش بین ...

عزیزم این مشاغل شما تو کارمندی هم معمولی حسابن. من خودمم برنامه نویسم. ما در نهایت همون حوالی کارمندی هستیم. اسکیل درامدمون قابل مقایسه با بسیاری از مشاغل نیست.