2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6668 بازدید | 227 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اتفاقا خیلیا اون ۳۵ رو ندارن و شما متوسط هستی چیزی که ایشون میگن بجز اختلاس و کلاهبرداری از ...

کجای کاری انشالله که گذرت به دکتر نیفته من تازه پسرمو بردم اکو ۲ملیون تومن در روز ۲۵نفرو اکو میکرد صبحم بیمارستان خصوصی دو جا میره ۶۰۰ تومن براشون پولی نیست 

شما اسکرین از موجودیت بزار که به قول خودت بقیه کاربرا نخورنت

اگه گذاشت منم لایک کن برم تولیدی بزنم😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

انگار تو اینستا و نینی سایت درامد ماهی ۱۵ میلیون درامد بیچاره هاس که کسی ازین درامدا نداره

ما ماهی ۱۵ میگیریم وضعمونم بد نیس بخدا حالا سخت میگذرونیم ولی همونم طوری برنامه ریختیم کفایت بکنه

مهربانی ،عشق،آرامش

چرا وقتی یکی میگه چند صد میلیون در آمد داره باور نمی کنید ازش اسکرین شات می خواید خیلی ها هستن اینقد ...

حالا ما ک باور نمیکنیم شما جوش نزن بزار اون کاربری ک ادعا داره اسکرین بزاره چشم ما به دنیا باز بشه و مثه شما به مرحله باور برسیم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
عزیزم اصراری ندارم من باورمیکنی بکن نمیکنی دلیلی نمیبینم اثبات کنم

دلیلی نداری اثبات کنی ولی دلیل داری تو تاپیکی ک اصلا اسی نگفته درامد همسراتون چقدره یهو بپری وسط بگی ما انقدر میگیریم! 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
شوهرتون وپدرشون شغلشون چیه؟بنظرم غیر ممکنه عددی که گفتی

نه بابا تو بازار تهران عمده فروش و تولیدی عادیه 

ازین بیشترم بعضی هاتون درمیارن 

یه عمده فروشی کیف تو بازار تهران مال افغان ها بود من درآمد روزانه شون رو شنیدم مخم سوت کشید 

چون اونا قسمت مناسب تر میدن همه خورده فروش ها صف می‌کشند جلو تولیدیشون 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند