2777
2789
عنوان

امروز رفتم

75 بازدید | 11 پست

بعد از دو سال ، خونه ی پدرم اینا ...

دو سال پیش سر ی موضوعی کارم داشت ب جدایی میکشید ک در نهایت برگشتم و جدا نشدم 

ولی پدرم بشدت مخالف بود و می‌گفت که نباید برگردی...

با مامانم تو این دو سال در ارتباط بودم ولی پدرم نه ... 

تلفنی با مامانم حرف میزدم و گاهی میومد خونه مون ..

خلاصه امروز ب مناسبت روز مادر رفتم خونه شون و در عمل انجام شده قرار گرفتم و دیدم بابام هم اونجاست 

ناچارا سلام کردم و اونم جواب داد و یکساعتی نشستم و برگشتم ( البته بابام لحظه اول گریه کرد در حد چند لحظه ) 

ولی حس بدی داشتم چون حالا حالا ها شوهرم رو نمی‌پذیرن‌.😞 

یکم بیاید ی چیزی بگید ... 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

خیلی گناه داره بابات از سر دلسوزی اون حرف رو زده 

چطوری دو سال طاقت آوردی!!!!

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️

عزیزم پدرته 

برو معذرت خواهی و قانع شون کن 

تو یه دست پدرتو بگیر 

تو یه دست دیگتم همسرتو

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی گناه داره بابات از شر دلسوزی اون حرف رو زده چطوری دو سال طاقت آوردی!!!!

بابا کلا با شوهر من لجه 

از اول هم باهاش حال نمی‌کرد 

هرچند خیلی احترامشون رو داشت 

بابا کلا با شوهر من لجه از اول هم باهاش حال نمی‌کرد هرچند خیلی احترامشون رو داشت

ببین وقتی به طلاق فکر می‌کنی یعنی خودت هم راضی نیستی دیگه یعنی بابات بیخودی باهاش لج نیست 

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
دعواهاتون به خانواده نگید برای قهر خونتون ترک نکنید ولی وقتی از خونه مشترکتون امدین بیرون یعنی همه چ ...

عزیزم فقط خدا می‌دونه که چرا رفتم از خونه بیرون 

موضوعی پیش اومده بود که فکر میکردم تمومه همه چی ولی گذر زمان تغییر داد ی سری چیزا رو 

ببین وقتی به طلاق فکر می‌کنی یعنی خودت هم راضی نیستی دیگه یعنی بابات بیخودی باهاش لج نیست

نه این برا دوسال پیشه 

ی اتفاقی افتاد که من به شوهرم شک کردم و در ظاهر خیانت میومد ( نمی‌خوام یادآوری بشه برام ) 

و تموم شده میدونستم همه چیز رو... 

ولی ورق برگشت و جدا نشدیم