2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7602 بازدید | 227 پست
قسط ماهم زیاده دیگ ازونور۶۰۰شو قسط میدیم بعضی وقتا ۸۰۰بعد شغل خیلی سخت و مذخرفیه

اره منم شنیده بودم یه تولیدی کیف تو تهران که البته اونا افغان بودن میگفتن درامدشون خیلی نجومی هست و انقد کارشون گرفته که همه مغازه ها از اونا کیف میبردن عمده فروش بودن خیلی بیشتر از چیزی که شما میگی 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مانتو فروشی و تولیدی

خب معلوم نیست یک مانتویی که فلان قدر درمیاد رو سه چهار برابر قیمت بلکه ده برابر میفروشید و دوزنده و کارگر رو به استثمار میگیرید و چنین درآمدی دارید...

والا امکان نداره اینقدر دربیارید اگر منصف باشید.

مانتویی که یک و نیم  یا دو میدن رو آخرش میزنند نیم میلیون تو حراج! پس قیمت واقعیش همون نیم میلیونه تازه هنوز سود داره برای فروشنده و تولیدی و ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
جراح روزی ۲۰۰ درمیاره

طبقه بالامون یه جراح عمومیه بنده خدا مستاجره 

عزیزم این درآمدهای نجومی رو فقط شاید یک درصد از پزشک ها که اونم خیلی معروف باشن داشته باشن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
دختر خوب نجومی چیه غیر قابله بااااوره. همون تولیدیم کلی پوله پارچه و کارگاهو دستگاه و تعمیرات دستگاه ...

یه ادم بازاری تو تهران اگ پیدا کردید سوال کنید ازش دستتون میاد ک نجومی نیس چیزی

تورو سننه؟

اینا رو از کجا میارین که جراح روزی ۲۰۰:/ این درآمد صرفا تو تبلیغات اینستا به زبون گفته میشه! من خودم ...

منم کارم بیمارستانیه و از درامدا خبر دارم

جراح میاد عمل کنه مثلا یه عمل بینی که کلا ۲ ۳ ساعت وقت میبره اول که یه پولی از بیمار جدا میگیره، یه عمل بینی الان ۸۰ تومن درمیاد

جراح های ارتوپد که درامداشون از همه بهتره قطعا درامدشون میلیاردیه در ماه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
قسط ماهم زیاده دیگ ازونور۶۰۰شو قسط میدیم بعضی وقتا ۸۰۰بعد شغل خیلی سخت و مذخرفیه

عزیزم شما مبلغ  گفتی همه فکر میکنن چه خبره.

شوهر من هم شغل ازاد هم داره با این تورم هرچی درمیاره باید جنس جدید بخره ،درامدی واسه خرج کردن حساب نمیشه ، بیشتر سرمایه در گردشه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ