2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 7564 بازدید | 227 پست
خدا بیشتر بده،یه دستی بکش به سر من دختر😂😂😂والا مگه طرفای شما عادی باشه اینجاها این میزان درآمد نج ...

دختر خوب نجومی چیه غیر قابله بااااوره. 

همون تولیدیم کلی پوله پارچه و کارگاهو دستگاه و تعمیرات دستگاهو کارگر باید داد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶۰۰خیلی عادیه بخدا درامد همسرم دوبرابرشه در ماهپدرشوهرمم شاید ۳.۴برابر اون

عزیزم شما شوهرت و پدر شوهرت ماهیانه ۱ـ۴ میلیارد درآمد دارن!؟؟؟؟؟؟؟ میشه لطف کنی به همسرت بگی موجودی بگیره اسکرین شات بفرستی 

اره بخدا همیشه میگم با این حقوق ما همیشه لنگیم دیگه اونایی ک حقوقاشون کمتره فقط خدا کمکشون کنه

بیخیال اینجا خیلی حرفهارو باور نکن عزیزم 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من بخوام با سود سهام عدالت حساب کنم ماهی ۵۵۰،۶۰۰ میلیون درآمد دارم.

حالا میخواهین باور نکنین😂😂

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
دختر خوب نجومی چیه غیر قابله بااااوره. همون تولیدیم کلی پوله پارچه و کارگاهو دستگاه و تعمیرات دستگاه ...

خب همین جوری ک اینا میگن باید سود خالص باشه این میزان پول دیگ؟ چمیدونم حس فقر منو در بر گرفت😂😂

من بخوام با سود سهام عدالت حساب کنم ماهی ۵۵۰،۶۰۰ میلیون درآمد دارم.حالا میخواهین باور نکنین😂😂

وااااااااااااااااای     

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️