2777
2789
عنوان

قابل توجه معلمان و مدیران عزیز

116 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم بحث روز مادر و روز پدر رو به مدارس باز نکنید

همون روز معلم کافیه

چرا اشک بچه هایی که از پدر یا مادر محرومن در میارید

امروز همکلاسی پسرم کاردستی روز مادر درست کرده برای مادری که پنج ساله مرده

پسر دوستم پارسال دو ماه بود پدرش فوت شده بود بچه کلاس سوم،انقد گریه کرد سر این موضوع داشت سکته میکرد ،که چرت پدر نداره ،کاردستیو به کی بده

مدیون قطره قطره اشک و دل شکسته این بچه هایید ،مدیون نگاه معصوم بچه های طلاقید ،جمع کنید این کارارو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااا..بنظرم یه تو مدرسه نباید مطرح بشه یه تو استوری ملت نباید روز مادر و پدر رو به رخ بکشن واقعا دردناکه برای کسایی که ندارن کوچیک و بزرگ نداره

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
از الان دوستم غصه داره روز پدر میخواد چکار کنه ،پارسال پسرش خونرو بهم ریخته بود

من غصه ام گرفته چه برسه به اون😭😭

دیشب ازهمسرم میپرسیدم روز پدر چقدر مونده گفت حالا خیلی مونده اونطوری خواست ذهن من درگیر نشده،ولی خودم نگاه کردم ۲۵دی هست کل غمای عالم ریخته تودلم،بیچاره بچه ها خیلی مظلمومن😭

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

خیلی نفهم هستن معمولا آدم های این بخش 

یبار از اداره اومده بودن برای توضیح یه سری چیز ها 

یکی از همکلاسی هامون پدر نداشت پرسید کی پدر نداره 

و اسم نوشت

برگشت جلوی همه به دختره گفت اسم و شمارتو بنویس تا با گروه خیریه در ارتباط بزارمت در حالی که دختره میتونست کل جد و اباد اون رو بخره و بفروشه صد بار بعد رفتنش انقدر گریه کرد ستاره معصوم هیچوقت یادم نمیره گریه کردنشو اولین بار بود میدیدم تو ۶ سال تحصیل باهم 

خیلی بیشعورن مخصوصاً افراد اموزش پرورش زن که باشن تو مدارس دخترانه یجورین انگار ارث پدرشونو دانش آموز های دختر بالا کشیدن در این حد تنفر هست بینشون