2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 15154 بازدید | 360 پست
درآمد شوهره دوست من ماهی صد ملیونه و زندگی معمولی دارن اصلا پولدار نیستن

تا منظور از زندگی معمولی چی باشه 

با همین درآمد تو شهرستان،زندگی معمولی رو میشه به زندگی عالی تبدیل کرد:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید برا خیلیا غ قابل باور باشهزندگی ما رو همین ۱۵۰ میلیون هم میتونه زیر و رو کنه

زندگی ما رو نصب نصف ش 🥲😂

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

ولی استارتر،باور کن من اگه درآمد خانواده ام ماهی ۷۰ تومن هم بود عشق میکردم ..۶۰۰ ک جای خود دارد..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
خوب ما اگه درامدموم ۶۰۰بود کلا شوهرمم دیگه سر کار نمیرفت

من کلا طایفه رو تعطیل میکردم میرفتیم شمال 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
اقوام ما رفته آلمان نخبه مملکت بوده از یه شرکت خیلییی خفن خفن براش دعوت نامه اومد طرف دکترا داره بعد ...

آره بابا فامیل ما رتبه ۲۰۰ ریاضی بود شریف شیمی میخوند رفت آمریکا سال های اولش ۳ ۴هزار دلار میگرفت 

الان بعد ۱۰سال شب وروز کار کردن ودارو سازی خوندن شده ۱۲ ۱۳ هزار دلار

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

برا کسی که شوهرش ماهی یک میلیارد و ۲۰۰ درآمد داره بی کلاسیه سوار دنا شه تو الان باید بنز زیر پات می ...

دیگه حالا کل سایت مولتی میلیادر شدن واسه ما😂

تازه نمی گم چرا خودم ندارم میگه چرا شوهرم نداره .دنبال شوهر نیست دنبال کیف پوله 

به خدا من راضی ام یکی بمب بزنه کل ایرانو و مردمشو با خاک یکسان کنه 

اینقدر گند برداشته این کشور رو 🤧

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
دنا

دنا برا ۶۰ ۷۰ میلیونی هاست عزیزم نکن با خودت