2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14505 بازدید | 360 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاغل ها هم همین استدلال رو دارن که ما به فکر خودمونیم خانه دارها هم میگن ما به فکر خودمونیم😂

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

کاش من نصف این درامد داشتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

۶۰۰ میلیون ریال منطقی ت ره

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
کاش من نصف این درامد داشتم

نصفش هم درآمد متخصص های مغزی اعصابه خواهر 🤣

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
الان تو این تاپیک همه شدن پدر یا شوهر درآمد بالای ۵۰۰ـ۶۰۰ 😆😆😆😆مجازیه دیگه کنتور که نمینداره

والا من همش میگم اینا کجا زندگی میکنن واقعا الان بازنشسته بیچاره ته تهش بگیره۱۵تومن که کمتره کارگرم که دیگه نگم اونوقت اینا کجا سیر میکنن نمیدونم

نصفش هم درآمد متخصص های مغزی اعصابه خواهر 🤣

نصف نصفش🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تقریبا میشه ۹هزار دلار ۶۰۰ میلیون

ولی تو مملکت ما زیاده!

حتی تو خارجم درآمد کارگر ۳ ۴هزار دلاره و عموم مردم ۶هزار ۷هزار میگیرن

و فکر کنم ۳ ۴ درصد مردم همچین درآمدی دارن تو خود ایران!

اون ۴ درصد هم با خودشون وصلت میکنن

یعنی پدر شما باید انقدر درآمد داشت تا همچین بختی نصیبت بشه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

والا من همش میگم اینا کجا زندگی میکنن واقعا الان بازنشسته بیچاره ته تهش بگیره۱۵تومن که کمتره کارگرم ...

اکثرا دروغ میگن عزیزم 

تو مجازی هیچی رو باور نکن ...بیشتر از نود درصد کاربرا دارن رویاهاشونو تاپیک میزنن