2777
2789

از وقتی که قبول شدم

همه خیلی بیشتر از قبل توجه میکنن محبت میکنن نظر میپرسن

یجوری ک انگار قبلا ادم نبودم😐😐😐

قبلا وقتی میرفتیم خونه داییم زنداییم فقط میگفت سلام خوش اومدید

اللن کلی تحویل و احوال پرسی

خالمم همینطور

حتی سوپر مارکتی ام همینطور...من از این ها حس خوبی نمیگیرم

حس میکنم اگ ی روز معلمیو از دست بدم فاقد ارزشم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحال هستن براتون

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَ اگر میخایید نذر کنید برای حاجتتون، برای عید غدیر نذر کنید💚بیایید غدیر رو عاشورایی برگزار کنیم 😍چه بگویم که علی کیست😍رفته ساقی که قدح پر کند و برگردد🌺عرش را غرق تهیر کند و برگردد🌺دیر یا زود ولی می‌رسد از راه اخر🌺یک نفر عین علی می‌رسد از راه اخر🌺مینویسم که شب تار سحر میگردد🌺یک نفر مانده از این قوم که برمی گردد🌺ان شاء الله.✌️ما_ملت _امام حسینیم. گر به دولت برسی مست نگردی مردی🌷گر به ذلت برسی پست نگردی مردی🌷اهل عالم همه بازیچه دست هوسند🌷گر تو بازیچه این دست نگردی مردی🌷با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح💓صبح دولت بدمد، شادی ما پشت در است💓گر که ریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برا فشانم بر او💞رقص جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند💞در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم 🥀بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم 🥀به وقت صبح قیامت که سر ز خاک بر ارم🥀به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم🥀گرفتارم، گرفتارم یا ابالفضل💔گره افتاده در کارم یا ابالفضل💔دعایی کن دوباره چند وقتیست💔هوای کربلا دارم یا ابالفضل💔تمام لذت عمرم در همین است که مولایم اميرالمؤمنين است💓اشهد ان علی ولی الله💓عاشق شعرم

سوپری هم فهمیده😂😂

همسر رسمی مون جونگ اوپ متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

اره درک میکنم کاملا

اما شما کلا عوض نشو

اونام الان جوگیرن بعد درست میشن

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

والا تو فامیل ما ک همه معلم شدن، الان بی ارزش تر از همه چیز همین شغل معلمی شده🙄همه معلمن... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
ما پزشکی میخونیم همچین چیزی ندیدیمچی دیدی تو خودت؟ توهم زدی؟

حالا باز این معلمه 

یکی از اقوام ما بچش میکروبیولوژی دانشگاه آزاد قبول شده بود همه خانوم دکتر صداش میکردن ، یه جوری تحویلش میگرفتن بیا و ببین😑💅🏼

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

تو رو خدا و قرآن هر کی تایپ ورد یا پاورپوینت میخواد بهم بگه براش انحام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم دستم واقعا تنگه تو رو خدا تایپ در خدمتم نمونه کار زیاد دارم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

کلن ذات آدما همینه عزیزم وقتی میبینن یکی پیشرفت کرده  یا شغل داره یا کلن پولدار شده همه تحویلش میگیرن وای امان از نداری و بی پولی یا بی کاری اندازه پشه ارزش نداری هر چقدر انسان شریفی باشی