این مدت ک ازدواج کردیم 4 ساله ازدواج کردیم نه ب من ماهانه پول داده و نه کارتش همیشه دست من بوده تا ی موقع دلم چیزی خواست برم بخرم بعد کارت یارانمون ک سه نفریم دست مامانشه از اول ازدواجمون 600میره وام 300همیشه دست اونه میگه مامانم گاهی وسایل میخره ب خونمون خدا شاهده ماهی دوبار شاید لواش بخره برامون جدیدا دعوا کردم فک کنم دو سه ماه 400زد کارتم بعدش دوباره قطعش کرد امشب باهاش حرفم شد میگه خوب میکنه مادرمه میدم بهش فردا هم روز مادره میگه مادر من از من انتظار نداره چون میدونه فعلا دستم تنگه بنابرین نه برای تو و نه مادرت و نه مامان خودم چیزی میدم درحالی اگرم نده کارتش دست مامانشه چندین ساله نبایدم انتظار داشته باشه
حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا مادرشوهرم با من بد نیس ک منم بد باشم همش تقیر بی عرضه شوهرمه
پس ولش کن اگه باهات بد نیست
همین پول وام ازش کم کنی میشه ماهی ششصد نهایتا سالی شش ملیون برا تولدش و روز مادر و ب قول شوهرت خریدی چیری در نظر بگیر صدقه سر بچه ت. اگرم نمیتونی کنار بیای ب شوهرت بگو کارت بگیره
نه والا نمیتونم کنار بیام چون شوهرم فک میکنه من با ی بچه خرجی نمیخوام پول نمیخوام کنارم باشه ولی ماد ...
با مادرش حرف بزن بگو شوهرم ب مپ خرجی نمیده بچه مریضه از بی پولی دکتر نمیبره تو شهر داری پسر مجرد داری . کارت یارانه رو بهم بده بی زحمت خودموم خیلی چاله چوله داریم اگه گفت بزار براتون پس انداز کنم یا خرید کنم بگو اجازه بده خودم مدیریتش میکنم
وضع مالیمون خوب نیس اگرم حوب بود شوهرم اصلا ب من نمیده اگر میداد مشکلی نبود بخدا اگه فقط پول ی ابنبا ...
درکت میکنم عزیزم سختع پول زحمت کشی شوهرت و حقی که باید بیاد تو زندگیت الکی خرج یکی دیگه بشه بنظرم اصلن از خاسته هات کوتاه نیا خووب بپوش و بخور تا شوهرت بفهمه و فک نکنع پول لازم ندارین تا بده به بقیه ی موقع هایی تحت فشارش بزار بزار کم بیاره پول شاید دیگه نده
آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰