2777
2789
عنوان

شوهرم برداشته کارت یارانمونو داده دست مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 43 پست
اره میشه.. ببین نمیتونی کارتتون و از مامانش برداری؟منم برم کلیدامو بردارم😂😂

بعد نگه کارتم چیشد بعد من چطور استفادش کنم 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
چند باری ب مادرشوهرت بگو براتون خرید کنه با هم حساب میکنید . بعدش یه بار حضوری بهش بگو کارت یارانه ک ...

والا مادرشوهرم با من بد نیس ک منم بد باشم همش تقیر بی عرضه شوهرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد نگه کارتم چیشد بعد من چطور استفادش کنم

نه بابا برندار خب معلومه میگه... تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که خرج کنی... خرج کن به خودت و زندگیت برس بذار لنگ همون شیشصد تومن بشه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه بابا برندار خب معلومه میگه... تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که خرج کنی... خرج کن به خودت و زند ...

شده از دست خالی بودنمون مریض شدیم دخترم مریض شده بخاطر پول دکتر نرفتیم اینم حاضر نشد همون پول رو بگیره از ننش

والا مادرشوهرم با من بد نیس ک منم بد باشم همش تقیر بی عرضه شوهرمه

پس ولش کن اگه باهات بد نیست 

همین پول وام ازش کم کنی میشه ماهی ششصد نهایتا سالی  شش ملیون برا تولدش و روز مادر و ب قول شوهرت خریدی چیری در نظر بگیر صدقه سر بچه ت. اگرم نمیتونی کنار بیای ب شوهرت بگو کارت بگیره

مینیمال 
شده از دست خالی بودنمون مریض شدیم دخترم مریض شده بخاطر پول دکتر نرفتیم اینم حاضر نشد همون پول رو بگی ...

ای وای پس ببین واقعا باید ی حرکتی بزنی. چون خودت نیاز داری بهش. ب مادرشوهرت دوستانه بگو فلان مپقع بوه مریض بود ما پول نداشتیم نرفتیم 

بعدم چرا کمک مالی نمیخوای ازشون 

پول قرض بگیر این جور مواقع 

مینیمال 
شده از دست خالی بودنمون مریض شدیم دخترم مریض شده بخاطر پول دکتر نرفتیم اینم حاضر نشد همون پول رو بگی ...

چرا کوتاه اومدی و قبول کردی... میبینی که انقدر‌ بی مسئولیت و کثیفه چرا باهاش راه میای

امضا ندارم اثر انگشت زدم
پس ولش کن اگه باهات بد نیست همین پول وام ازش کم کنی میشه ماهی ششصد نهایتا سالی شش ملیون برا تولدش و ...

نه والا نمیتونم کنار بیام چون شوهرم فک میکنه من با ی بچه خرجی نمیخوام پول نمیخوام کنارم باشه ولی مادرش چون سن و سالی ازش گذشته نیاز داره

ای وای پس ببین واقعا باید ی حرکتی بزنی. چون خودت نیاز داری بهش. ب مادرشوهرت دوستانه بگو فلان مپقع بو ...

مادرشوهرم شاهد هرگارمونه حتی اب خوردن بالا خونشونیم خودش میبینه اوضامونو  

چرا کوتاه اومدی و قبول کردی... میبینی که انقدر‌ بی مسئولیت و کثیفه چرا باهاش راه میای

چیکار کنم والا ی غلطی کردم دیگه بچه دارم دست و بالم بد جور بستس

نه والا نمیتونم کنار بیام چون شوهرم فک میکنه من با ی بچه خرجی نمیخوام پول نمیخوام کنارم باشه ولی ماد ...

با مادرش حرف بزن بگو شوهرم ب مپ خرجی نمیده بچه مریضه از بی پولی دکتر نمی‌بره تو شهر داری پسر مجرد داری . کارت یارانه رو بهم بده بی زحمت خودموم خیلی چاله چوله داریم اگه گفت بزار براتون پس انداز کنم یا خرید کنم بگو اجازه بده خودم مدیریتش میکنم

مینیمال 
وضع مالیمون خوب نیس اگرم حوب بود شوهرم اصلا ب من نمیده اگر میداد مشکلی نبود بخدا اگه فقط پول ی ابنبا ...

درکت میکنم عزیزم سختع پول زحمت کشی شوهرت و حقی که باید بیاد تو زندگیت الکی خرج یکی دیگه بشه بنظرم اصلن از خاسته هات کوتاه نیا خووب بپوش و بخور تا شوهرت بفهمه و فک نکنع پول لازم ندارین تا بده به بقیه ی موقع هایی تحت فشارش بزار بزار کم بیاره پول شاید دیگه نده

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰