2777
2789
عنوان

دیپلم

80 بازدید | 13 پست

سلام. دخترا من انسانی رو تا دوازدهم خوندم ولی امتحاناتشو ندادم و ترک تحصیل کردم. الان با ی موسسه تماس گرفتم برای اخذ دیپلم مدلشون اینجوریه ک رشته های نظری رو ندارن و برای کارشناسی دیپلم میدن. ینی باید رشتمو تغییر بدم و دیپلم کارشناسی بگیرم. بنظرتون برم دیپلم انسانی رو بگیرم یا کارشناسی؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

درسام خوب بوده الان حیفم میاد کارشناسی بخونم. البته خوبیش اینه ک خیلی راحت میشه دیپلمشو بگیرم خیلی راحت‌.... ولی اطلاع ندارم از معتبر بودن . خوب بودن یا نبودنش

درسام خوب بوده الان حیفم میاد کارشناسی بخونم. البته خوبیش اینه ک خیلی راحت میشه دیپلمشو بگیرم خیلی ر ...

به نظرم خیلیی بهتره که بری همون دیپلم انسانی رو بگیری 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چ جهت بهتره؟ شما مدرکت چیه

من الان رشتم انسانیه ولی داداشم ازش الان پرسیدم گفت  بستگی داره برای چی می خوای  برا کار می خوای مهاجرت می خوای برا اعتبار می خوای 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
من الان رشتم انسانیه ولی داداشم ازش الان پرسیدم گفت بستگی داره برای چی می خوای برا کار می خوای مها ...

فعلا میخام دیپلمو بگیرم بعدش شاید ادامه بدم شایدم نه.

فعلا میخام دیپلمو بگیرم بعدش شاید ادامه بدم شایدم نه.

خب پس همون انسامی اگر علاقه داشته باشی خیلیییی بهتره  اون دیپلمی که اونا با کلی پول که ازت میگرند بهت میدهند فایده نداره 

خب پس همون انسامی اگر علاقه داشته باشی خیلیییی بهتره اون دیپلمی که اونا با کلی پول که ازت میگرند به ...

یعنی معتبر نیست دیپلمی ک میدن؟ الان زدم نت کارشناسی همون لیسانس محسوب میشه.درسته؟ ممنون از جواب دادنت عزیزم♥️

یعنی معتبر نیست دیپلمی ک میدن؟ الان زدم نت کارشناسی همون لیسانس محسوب میشه.درسته؟ ممنون از جواب دادن ...

دقیقا کارشناسی یعنی لیسانس ولی خب مثلا فرق  داره چه رشته ایه میدهند بعدم همینحوری که نمی دهند بهت کارشناسیو باید بری دانشگاه  فک کنم

دقیقا کارشناسی یعنی لیسانس ولی خب مثلا فرق داره چه رشته ایه میدهند بعدم همینحوری که نمی دهند بهت کا ...

ممنون عزیزم👍🏻♥️