لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 عنوان کمکم کنید تو رو خدا یکی بیادتو رو خدا 134 بازدید | 31 پست یکماه پیش لاستیک ماشینم خورد به پای عابر هیچیش نشد رفتیم عکس گرفتیم گفت کوفتگی هست اگه خواست آتل کنه یک هفته گفت نمیخوام حالا بعد یکماه هنوز خوب نشده رفتیم دوباره عکس گرفتیم گفت مو برداشته گچ گرفتن دیروز | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6028 خوب چه کمکی از بقیه ساخته اس؟ ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8842 باید همون موقع میرفتی آگاهی و رضایت کتبی میگرفتی عزیزم الانم دیر نشده و برو چند روز دیگه با یه مشکل دیگه ممکنه بیاد شما که مسئول حوادث بعدش نیستی
لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 باید همون موقع میرفتی آگاهی و رضایت کتبی میگرفتی عزیزم الانم دیر نشده و برو چند روز دیگه با یه مشکل ... اخه آشناهای دورمون هست فکر نکنم شکایت کنه
لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 خب مشکل چیه؟ عزیزم به شوهرم هنوز نگفتم نمیدونم بگم یا نه آخه ۲۰ روز گذشته
لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 خوب چه کمکی از بقیه ساخته اس؟ گفتم شاید کسی اینجوری تصادف گرده راهنمایی کنه
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8842 اخه آشناهای دورمون هست فکر نکنم شکایت کنه نمیدونم واقعا چقدر اعتماد داری بهش جانماما حقیقتا دیدم که صمیمی ترین افراد هم دنبال بهانه بودن بعد تصادف من بودم به بهانه ی بیمه ی ماشین ویا .. میبردم و رضایت و مشکلش را کتبی مینوشتم ❤️🥰
لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 نمیدونم واقعا چقدر اعتماد داری بهش جانماما حقیقتا دیدم که صمیمی ترین افراد هم دنبال بهانه بودن بعد ... آخه پلیس هم نیومد خیلی سطحی بود مراحل چه جوریه باید چیکار کنم
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6694 چجوری به همسرت نکفتی؟ برام عجیبه نخود تو دهن من خیس نمیخوره در جا گزارش میدم 😅 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
shimakhanoom1373 عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 819 خوب که میشه صددرصد. چیزی برا ترسم نیس. بنظر من اگه تونستی به شوهرت بگو
لیا۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 995 چجوری به همسرت نکفتی؟ برام عجیبه نخود تو دهن من خیس نمیخوره در جا گزارش میدم 😅 عزیزم روز اول ۲۰ روز پیش بود هیچیش نشد یه عکس گرفتیم وخوب بود رفت ولی بعدش هی پاش درد میکرد تا بردم دوباره وگچ گرفتیم حالا نمیدونم چه جوری بگم
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6694 بنظرم روال معمولش رو طی کن هزینه درمان و طول درمان ماشینتون بیمه اس از بیمه سوال کن ولی نزار حقی به گردنت بمونه چون به هر خال اون بنده خدا بخاطر بی دقتی شما اسیب دیده خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 8842 آخه پلیس هم نیومد خیلی سطحی بود مراحل چه جوریه باید چیکار کنم دقیق نمیدونم مهربونممن خکدم توی روند کار نبودم 🥲اگه واست مقدوره از وکیل بپرس و یا تاپیک بزن فکز کنم با همون نامه ی بیمارستان میتونی اقدام کنی