2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنگی نفس تپش قلب شدید ترس اینا  بزرگترین ترسیه که یه ادم زنده میدونه متوجه بشه انگار هر لحظه منتطره قلبش وایسه

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

من خودم دارم ، وقتی حمله بهم دست میده تپش قلب رو هزار ، دست و پام و فک ام شروع میکنه لرزیدن ، یهو سردم میشه اما عرق میکنم ، من پانیک معده هم دارم ، تو این موقعیت یهو معده م درد میگیره اونم دلپیچه و اسهال

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من دارم چند ساله

تپش قلب  شدید تهوع لرزش شدید تنگی نفس ترس و اضطراب ناگهانی احساس دیوونه شدن سرگیجه بشدت زیاد سردرد تاری دید عدم تعادل خفگی کنترل نداشتن رو خودت احساس مرگ حساس شدن به روشنایی و صداهای اطراف گریه و ترس زیاد

درمواقعیم احساس غش و استفراغ

علائم بعد از حمله هم بیقراری و لرزش شدید بدن بی حسی و خوابالودگی و کمبود انرژی شدید

سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پی‌وی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم

بی حال شدن.

سِر شدن دست ها و پاها 

در برخی موارد مشت شدن دست ها

تنگیه نفس و احساس ضعف و خستگی و خفگی 

درد پشت کتف ها 

تپش قلب 

درد در سر و احساس گیجی 

بی حسی فک و تکلم ب مشکل میخورد

خمیازه های پی در پی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

و یه ترسی مداوم درونت که حمله بعدی قراره کی کجا و چطور بیاد..

تیک عصبی و پرش عضلات هم دارم خودم

سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پی‌وی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم

خدا شفا بده ناراحت شدم برات 

ممنونم عزیزم التماس دعا دارم