2777
2789
عنوان

چی میشه که یه دختر سمت دوستی با جنس مخالف میره

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 47 پست
ازدواج با رابطه بی سر و ته فرق داره

همه رابطه ها بی سر و ته نیستن

اطراف ما همه با دوسپسرشون ازدواج میکنن

حتی خانواده ها اجازه نمیدن کسی غیر از دوسپسر بیاد خاستگاری دخترشون

دوستان بعضی هاتون خیلی باحالیدپس چراازدواج کردین

چه ربطی به کمبودمحبت و.‌‌.داره؟؟؟؟!

کشش درموردجنس مخالف برای یک انسان نرمال کاملاطبیعی هست ودرغیراینصورت خودزنی وسرکوب محسوب میشه

فقط اینکه انسان باآگاهی آدم درستی روانتخاب کنه خوبه نه ازاحساسات شدید وهواوهوس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا بعضیا سئوالای عجیبی میپرسن یعنی همه کسانی که ازدواج میکنن کمبود محبت دارن و پدر بدی داشتن چرتو ...

یعنی اگر شوهر کنن شوهرشون از لحاظ محبت اشباعشون کرد بتید با خانواده خودشون قطع رابطه کنن چون سیر شدن ار محبت 🤣

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
همه رابطه ها بی سر و ته نیستناطراف ما همه با دوسپسرشون ازدواج میکننحتی خانواده ها اجازه نمیدن کسی غی ...

خب این ازدواجه دوست پسر نیست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
والا من دوبار آشنا شدم فقط آشناییچت و گاها تماسخونوادم میخواستن زنده م نذارنحس میکنم غیرطبیعی ام

اتفاقا خانواده شما غیرطبیعی هستن وگرنه این مسئله تو خیلی از کشورهای پیشترفته حل شده هست و غالبا از یه سنی به بعد کسی که وارد رابطه نمیشه از نظرشون مشکل داره 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

اولا اینکه از نظر من دوستی از سن 21 22 به اونور باید باشه مخالف دوست شدن تو سنین پایین و تینیجری ام واینکه خب چون دوستی با پسر خیلی قشنگتر از دوستی با دختراست 

خیلی از تروماها و مسائل خاله زنکی دخترا رو پسرا ندارن 

ادما از یه سنی به دجنس مخالف نیاز دارن و نوع اون حس محبت عاطفی که از پسر دریافت میکنی با همه فرق داره 

و خیلی از موارد هم دوستی به ازدواج هم منجر میشه

البته اینم تو پرانتز بگم حرف من در مورد پسرهای متشخص و ادم حسابی صدق میکنه نه اون دخترایی که استاد جذب پسر لاشی و سمی ان و یا به پیشنهاد هر بی سروپایی میگن بله و بعدش ابغوره ها و شکست های عشقیشونو طومار میکنن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اولا اینکه از نظر من دوستی از سن 21 22 به اونور باید باشه مخالف دوست شدن تو سنین پایین و تینیجری ام ...

پسرهای متشخص خب قطعا دوستی رو قبول ندارن منظورم اینه که هدف مشخص تعیین میکنن نه خوشگذرونی

یسوال تو میتونی جلوی اینکه اهن ریا نتونه اهنو جذب کنه بگیری؟ 

اصلا از اول خلقت انسان زنو مرد باهم بودن انسان که هیچ هر موجود زنده ای توی این دنیا ب دنبال جفتش میره این یه چیزیه که طبیعت انسان و همه ی موجودات زندست ربطی به پدر مادر و خانواده نداره که

وا توضیح دادم دیگه 😑 یه نوع نیاز طبیعیه که جنسش با نیاز به عاطفه ای که از خانواده میگیری فرق داره

میدونم توضیح دادی داشتم میگفتم اگه دلیل حانواده نباشه پس چیه

میدونم نیاز طبیعیه. ولی چرا خانواده ها مخالغن

خب ببین علتش اینه که جامعه ی ما سنتیه و همه ی همچین احساساتی توش سرکوب شده و نمیزارن دختر و پسر باهم ارتباط عادی داشته باشن به همین علتم هم دخترا هم پسرا نسبت بهش عطش بیشتری دارن و تو همچین جامعه ای با این طرز فکر قطعااا مخالف هر نوع ارتباطین بابا طرف من دیدم عقدکردههههه عققدددد بعد ننه باباش میگن تا عروسی نگیری حق نداری بیای با دخترمون بری بیرون😐😂