2777
2789
عنوان

چی میشه که یه دختر سمت دوستی با جنس مخالف میره

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 47 پست
بشرطی قشنگه که با پسر خودشیفته و خودخواه و پرنسس وارد رابطه نشیدمرد سمی و بتونید تشخیص بدید گیج نبا ...

آره دقیقا

اونم به بلوغ کافی نیاز داره.

و اینکه یه خانواده ی خوب که بتونه حمایتت کنه.

گارد نگرفتیم سوال کردید جواب دادیم ک بدونید اشتباع فکر میکنیددلیلش خانواده و کمبود محبت نیسو کسی ک ا ...

والا من دوبار آشنا شدم فقط آشنایی

چت و گاها تماس

خونوادم میخواستن زنده م نذارن

حس میکنم غیرطبیعی ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط و فقط یک دلیل پدر با محبت نداشتن 

البته الان همه فک میکنن همه دارن ماهم داشته باشیم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ربطی به خانواده نداره اصلا نوع نیاز عاطفیش فرق داره 

اگه اینجوری بود که اونایی که خانواده خوبی دارن تا آخر عمر ازدواج نمیکردن فقط آدم‌هایی که محبت ندیدن ازدواج میکردن 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مثلا داداش خودم دست به خا.یه است ولی یه دختره همه کار براش میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
والا من دوبار آشنا شدم فقط آشناییچت و گاها تماسخونوادم میخواستن زنده م نذارنحس میکنم غیرطبیعی ام

خب خانواده ها ک خیلیا اینطورین

ولی دوستی و اشنایی بهتره ، ن اینکه بدون اشنایی ازدواج کنن دوروز بعد طلاق لگیرن

پس چیه

وا توضیح دادم دیگه 😑 یه نوع نیاز طبیعیه که جنسش با نیاز به عاطفه ای که از خانواده میگیری فرق داره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
ربطی به خانواده نداره اصلا نوع نیاز عاطفیش فرق داره اگه اینجوری بود که اونایی که خانواده خوبی دارن ت ...

دقیقا بعضیا سئوالای عجیبی میپرسن 

یعنی همه کسانی که ازدواج میکنن کمبود محبت دارن و پدر بدی داشتن چرتو پرتای روانشناسی زرد 

جدا از کمبود محبت ، یه جور‌ نیازه مثل غذا حالا نمیگم چون نیاز داریم پس میتونیم هی راه بیافتیم‌بریم با هرکسی رسید رل بزنیم میگم بنظرم اشکالی نداره جوونامون قبل از اینکه ازدواج کنن رابطه عاشقانه داشته باشن و‌نیازشون برطرف بشه که وقتی میخوان برای ازدواج تصمیم بگیرن با عقلشون تصمیم بگیرن و تحت فشار نیازشون نباشن از طرفی همو میشناسن و خیلی وقتا زن و شوهرا اگه قبلش باهم دوست بودن میفهمیدن اصلا براهم ساخته نشدن و‌راحت کات میکردن ولی ازدواج‌سنتی این اپشنو نداره و تو فردای عروسیت تازه باید بفهمی باکی رفتی زیر یه سقف 

ینی پدر شما اینقد محبت میکنه بهتون دیگ ازدواج نمیکنید؟این چ حرفیه آخه 😂😂😐

ازدواج با رابطه بی سر و ته فرق داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا همیشه که طرف بد درنمیاد 

وگرنه همین ازدواج کردن هم همینه 

حالا یکی بگه من ازدواج نمیکنم چون همه شوهرها بدن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚