2777
2789

بچه ها من نزدیک یک ماه خورده ای با یکی چت میکنم مجازی تا حدی میشناسمش 

و کراشم روش …بعد طی این مدت چت کردن خیلی سفت و سخت بود اصلا وا نمیداد 

حتی موقع شب بخیر نیگف شبتون بخیر اینا 

طبق گفته هاش خیلی سخت پسنده و با دوتا دختر بیشتر تو رابطه نبوده یکی سنتی آشنا شده یکی هم سر یک ماه کات کرده 

بعد یبار نوشت وقتت آزاده ؟ بعد دبدم پیامش پاک کرد 

یبار گف ماشین گرفته گفتم شیرینیش خوردن داره گف کی شیرینی بدم بد کلا اونم پیچوند 

بعد اینا یخورده بیشتر صمیمی شدیم تا اینکه امشب پروفم برداشتم گف چرا برداشتی گفتم دولم میخوام عکس بزارم گف بفرس ببینم منم فرستادم گف هیچکدوم نمیخواد بزاری خلاصه با خنده و اینا میگفتیم گف مختو میزنن بدون پروفایل بمونه بهتره …کلا این چرتو پرتا 

بعد نیم ساعت بعدش اینستا واسم پست فرستاد 

اینکه  دیت اول کجا بریم ؟

ولله جعل لکم بیوتکم سکن

( و خانه محل ارامش است ) 

این پست رو دیدم تمام بدنم یخ کرد نمیدونم طبیعیه اینجور  چیزا یا چون من تو رابطه نبودم تاحالا تجربه نداشتم همچین حسی دارم خیلی حالم بده جا خوردم 

اخه خیلیییی سر سنگین و سفت و سخت بنظر میومد هیچ نشونه ای از هول بودن تو چت هاش ندیده بودم که یهو اینو دبدم 🫠

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایه رو دیدم یاد یکی افتادم 😂

خودت حدس بزن چون بخاطرش چند بار تعلیق شدم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ایه رو دیدم یاد یکی افتادم 😂خودت حدس بزن چون بخاطرش چند بار تعلیق شدم

انگار باپرشکیان چت کرده 😂😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔