2777
2789
اتفاقا بذاری بانک داری ضرر میدی دلار و طلا میره بالا همه چی گرون میشه پول شما بی ارزش گفتم که دلارش ...

من دوبار ضرر کردم تو خرید فروش طلا دیگه تصمیم گرفتم سمتش نرم شانشس رو ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵۰۰ تومن سعی کن سودش استفاده نکنی اگه لازم نداری تا زیاد بشخ

بانک سالانه ۲۰ در صد سود میده که البته اسما ۲۰ در صده. ولی تورم سالانه خیییییلی بیشتر از ۲۰ درصده. پس اگه به سودتم دست نزنی توی ضرری. بعد النگو هم عزیزم شما بدموقع فروختی. باید به موقع بفروشی. مثلا الان بود چقد می ارزید. طلایی که برای سدمایه گذاری میخری هم همیشه دست دوم بگیر

چجوری فکر میکنی تو بانک ضرر نداری. ضرر خالصه. هر روز از ارزش میفته

تو بانک از پولی که مذاری کم نمیشه ولی طلا از پولی که برا خریدش میدادم ضرر کردم یک بار انگشتر خریدم به ۵ تومن بعد ۶ ماه لازم شدم بفروشم فرختم شد ۳تومن یک النگو خرژدم ۱۲ تومن بعد ۹ ماه اازمم شد بفروشم شده ۹ ملیون ۷۰۰ 

بانک سالانه ۲۰ در صد سود میده که البته اسما ۲۰ در صده. ولی تورم سالانه خیییییلی بیشتر از ۲۰ درصده. پ ...

درست مگی ولی بعضی وقت ها لازمت میشه مجبوری اون پول از بانک برداری یا اون طلا رو بفروشی 

تو بانک از پولی که مذاری کم نمیشه ولی طلا از پولی که برا خریدش میدادم ضرر کردم یک بار انگشتر خریدم ب ...

دست دوم بخر و برای فروشش عجله نکن. طلا رو وقت خرید ملک و ماشین و گرفتاری بزرگ میفروشن. نه با کوچکترین مشکل بفروشی. حیفه. من هنوز طلاهایی که گرمی ۹۰ هزار تومن خریدم دارم. از ۹ سال پیش. ببین ۹ سال پیش ۹۰ هزار تومن بوده ببین چه سودی داده

تو بانک از پولی که مذاری کم نمیشه ولی طلا از پولی که برا خریدش میدادم ضرر کردم یک بار انگشتر خریدم ب ...

خواهر من همش همینو تکرار میکنی 

بابا امروز ۲۰۰ میلیون پول داری باهاش میتونی یه ماشین دست دوم بخری یک سال بعد همون ماشین۳۵۰میلیون می‌فروشی یعنی ۱۵۰میلیون سود می‌کنی 

ولی پول بذار تو بانک بعد یک سال ۴۰ میلیون میاد رو پولت

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یعنی فکر میکنی ازش کم نمیشه واقعا؟ پس حساب کن ببین مثلا ۳۶ تومنی که این خانوم میگه پارسال چند دلار بود و الان چند دلاره. ببین چقد ازش کم شده

این خوبه ولی خوب باید نگه داری چند سال

بله باید نگه داری. معنی سرمایه گذاری همینه. الان بخری سه ماه دیگه واسه یه کار معمولی بفروشی که سرمایه گذاری نیست. سرمایتو واسه خرید ملک و ماشین بفروش یا برای گره های بزرگ. 

چرا ولی از سودی بهت دادن اگه یک ساله بذاری کم می کنن

سودی که میگن اصلا قابل مقایسه حتی با نرخ تورم بانک مرکزی که خودشون میگن نیست چه برسه تورم واقعی . الان دلار از پارسال تا الان ۶۰ ۷۰ در صد شاید بیشتر رفته روش. طلا پارسال اینموقع گرمی ۳ تومن بود الان پنج تومن. پولتو با این قیمتا حساب کن ببین چقد ضرر کردی. کشور ما که انقد تورم بالاس نگه داشتن پول به ریال فقط ضرره. سود بانک اصلا ضرری که میکنی رو جبران نمیکنه.