2777
2789

تو دستت رو بگذار تو دست خدا .بهت میده هر چی بخوای میده، ثروت بی حساب میده، عشق میده، همسر خوب میده بچه خوب میده تو بخواه تو باور کن میشه،باور کن می تونه و میشه.  قدرت ادم ها رو تو ذهنت صفر کن. قدرت خدا رو ببر بالا

من یک ویژگی خوبی که دارم اینه که آدم خوشبینی هستم و زندگی رو سخت نمی گیرم. این ویژگی زندگی رو برام خیلی آسون تر کرده و راحت تر به خواسته هام می رسم. به نظر من این خیلی مهمه که زندگی رو آسون بگیری. باید رها بشی این رهایی کمک ات می کنه که زودتر به اون چیزی که می خوای

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه تو موقعیت های مشابه من خیلی راحت تر از دوستام و همکارام به اون چیزی که می خواستم می رسیدم به خاطر این که زندگی رو آسون می گرفتم و می گیرم. هرجا که به یه چیزی پیله می کردم و دائم بهش فکر می کردم دست یافتن بهش هم سخت تر می شد و بیشتر طول می کشید

یکی از دوستان می گفت که: 

چیزی که به شخصه هرروز انجام می­دهم و خیلی برایم کارا بوده داشتن برنامه روزانه،  ، داشتن پروژه روزانه و سحرخیزی وووووووو مهمتر از همه ورزش  است که من با سحر­خیزی همزمان انجامش می­دهم و ترکیب فوق حیرت ­انگیزی شده. به راحتی می­توانم تضمین کنم اگر کسی در قعر افسردگی باشد پیش از طلوع آفتاب بیدار شود، همان­جا در سکوت این جهان وقتی همه کائنات تسبیح خداوند را می­گویند شروع کند؛ سپاسگزاری، لذت بردن، توجه به زیبایی­ها و ورزش به ماه نمی­ کشد معجزاتی می­بیند که چه روحی چه اعتماد به نفسی چه توحیدی چه ارامش چه هدف­مندی چنان رشدی در شخصیتش پدید می­آید که تمامی جنبه ­های زندگیش را در بر­می­گیرد

به نظر می رسه اگه ما به عنوان یک انسان به آرامش برسیم می تونیم به خیلی چیزها دست پیدا کنیم. وقتی درون ات خالی باشه معجزه های زندگی شروع میشن. وقتی در هر شرایطی که هستی سعی کنی از تک تک لحظات زندگی ات لذت ببری اون وقت خدا وارد زندگی ات میشه 

اینا چیزایی هست که سعی می کنم هر روز به خودم یادآوری کنم سعی کنم یه مقدار از دغدغه های روزمره کم کنم و خودم رو به آرامش نزدیک کنم. چون در آرامش محض ذهنه که میشه صدای خدا رو شنید. هدایت خدا و نشونه هاش رو متوجه شد. 

بنابراین به نظر من اگه میخوای مسیر اصلی زندگی ات رو پیدا کنی لازمه که هر روز خودت رو یک قدم به این آرامشه نزدیک کنی، لازمه با خدای خودت حرف بزنی و ازش هدایت بخوای و به نشونه هایی که سر راه قرار می ده توجه کنی

من سعی می کنم هر روز صبح که از خواب بیدار میشم با خدا حرف بزنم. معمولاً صبح هام رو با نوشتن و شکرگزاری از نعمت هایی که خدا بهم داده شروع می کنم. آخر شکرگزاری ام از خدا می خوام که هدایتم کنه و راه درست رو بهم نشون می ده. 

خیلی فکر می کنم به چیزایی که بهشون علاقه دارم. کارهایی که از انجام دادنشون لذت می برم و استعدادهایی که خدا در وجودم گذاشته. باید مسیر اصلی زندگی ام رو از دل همین استعدادها و علائق پیدا کنم. چون به نظر من ما آدم ها تو کاری بیشترین موفقیت رو خواهیم داشت که بهش علاقه داشته باشم و ما رو سرشار از سرخوشی و شادی کنه

باید بتونیم تو همون جایی که هستیم شرایط مون رو تغییر بدیم. یعنی با شرایط موجود نجنگیم، اون رو بپذیریم و آروم آروم تغییری که می خوایم رو به وجود بیاریم. نباید با زندگی سر جنگ و ناسازگاری داشته باشیم. این یکی از درس های مهمیه که من تو زندگیم یاد گرفتم. 

هرجا جنگیدم و ناآروم بودم هم سلامتم و باختم و هم به نتیجه نرسیدم. 

یاد گرفتم که با شرایطی که دارم کنار بیام و از دل همون موقعیت ها بهترین ها رو برای خودم بسازم. البته هنوز خیلی کار داره تا این ویژگی رو کاملا در خودم ایجاد کنم و هر لحظه بتونم از اون به نفع خودم استفاده کنم