2777
2789
عنوان

هر چی زن پرتوقع دیدم خوشبخت ترن موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 43 پست

منم موافقم زنی که کم توقع باشه مرد پررو میکنه دیشب بهش گفتم این همه میگن روز زن روز مادر فقط یاد تبریک گفتن به مادرت هستی من که بغلت نشستم کوفتم پس!!! هیچی دبگه دید عصبانی شدم گفت چشم میریم طلابخرم برات والا اگر نگم هیچی به هیچی دبگه هیچی تو دلم نگه نمیدارم خودخوری هم نمیکنم هی تو دلم میگم اعصاب خودمو خورد میکنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی چیزی نخوای شوهرت به همون میزان حقوق قانعه ولی وقتی خواسته ها و سبک زندگیت رو تغییر بدی شوهرت ...

عجب ..پوستش کنده بشه بخاطر توقعات من ...نه عزیزم این اسمش زندگی نیست ...شوهرم کنار خودم میخوام نه همش حمالی ..خیلیم راضیم ..فقط خواستم بگم بدون پول زیادم میشه خوشبخت بود..الانم خداروشکر چیزی لازم بوده تهیه کرده برام ..توقع آدم بالا باشه مرد دیگه زندگی نمیکنه همش باید اون زن ساپورت کنه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خودت باید برای خودت ارزش قائل شی در حد توان شوهرت ازش بخواه وگرنه برای برای یکی دیگه خرج میکنه نفقه ...

حرفات صحیح .ده سال عمرمو پای یه آدم عوضی هدر دادم سر کار نمی‌رفت و‌همش می‌گفت ندارم و منم اصلا خرج رو دستش نمی‌انداختم .تازه اون به من می‌گفت بی لیاقت ....بهشم گفتم اگه خرج رو‌دستت میزاشتم مینداختمت تو قرض مث یه آدم بی ارزش اینجور باهام رفتار نمیکردی .

شوهر من😂😂میگفت من که میدونستی پولدار نیستم

موردی باید حساب کتاب کرد ، مثلا یه مردی صبح میره با این ترافیک مثلا پنج عصر میرسه خونه حقوقش بیست تومنه ، حالا یه مراسمی در پیشه ، میگی من پول میخوام میگه این مثلا پنج تومن رو میتونم بهت بدم ، اون پنج تومن رو برو بخر نه اینکه دو تومن بخری سه تومن رو پس انداز کنی ، پس انداز خوبه اما نه همیشه ، اون مرد نباید اینجوری فکر کنه که تو همیشه برای خودت کم میذاری تا یه چیزی هم پس انداز کنی .. همیشگی نباید باشه

الان مثلا یکی از داییام وضع مالی توپ توپه  ، زندایی رو نگاه کنی انگار با کولی ها زندگی میکنه یه مانتوی درست نمیخره ، دختر هم نداره همش میمونه برای عروسا که کیفش رو ببرن

همه چی رو باید سنجید و حساب کتاب کرد ، مثلا میبینی با یه سرمایه گذاری یه پول خوبی به دست میاد باید مرد رو تشویق کرد توقع کرد تا انگیزه بگیره سطح مالی خانواده بره بالا ، ریسک کنه نترسه ، یاد بگیره به چالش درست بیفته

ولی اگه بی توجه به شرایط و حتی توانایی اون مرد توقعات محیرالعقول داشته باشی ممکنه سمت پول حروم بره که الان تو هر اداره و مغازه ای بری پر شده از ادم حروم خور که رشوه میگیرن ، جنس مزخرف رو دولاپهنا بهت میندازن سود میکنن ، زیرمیزی میگیرن و ... خوب اینا موفقیت حساب نمیشه و تاوان داره

هر چی به قاعده خودش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
حرفات صحیح .ده سال عمرمو پای یه آدم عوضی هدر دادم سر کار نمی‌رفت و‌همش می‌گفت ندارم و منم اصلا خرج ر ...

خودت میخواستی خودتو شیرین کنی برای ادمی که اصلا قدرشناس نبود 

اخرشم تو شدی بی لیاقت 

به ادم سمی های زندگیتون رو ندید 

احتمالا تو دوستیاتم خیلی الکی فداکاری میکنی رابطه دوطرفس مراقب باش گیر خودشیفته های سواستفاده گر و طلبکار نیوفتی 

میگم که به ذات مرد هم بستگی داره

اره دیگه اونی که پر توقع باشه مرد منعطف نباشه طلاق میدن مرده منعطف باشه مثل برادر من ازش حرص میخوره اما طلاق نمیده و اونم هر جور میخواد میتازونه همه میگن لابد خیلی خوشبختن ولی برادرم اصلا ازش متنفره و یکیو یواشکی گرفته که منم خبر شدم اتفاقی. تو خونمون بود زنگ زد دختره . گفتم نکن گفت خط جدا خریدم نمیفهمه اعصابشو ندارممممم حالم بهم میخوره بخاطر هستی باهشم نمبتونم دخترمو بی مادر کنم خونمو به توبره کشیده . بعد مردم میبینن بهترین اراشگاه و ماشین و طلا و سالی یه دکوراسیون ... نمیدونن تو عنق چه خبره که...

بخاطر خرج نیس بلکه بخاطره اینه که اون زن برا خودش ارزش قائله و خودشو بالا میگیره.من خودم خیلی اهل قناعتم اما تو بقیه ی قضایا خودمو بالا میگیرم مثلا یه بار یا دوبار شوهرم عصبی بشه سری سوم میگم حواستو جمع کن تو حق نداری سر من داد بزنی. همیشه یادآوری میکنم که اولویت من تو زندگی خودمم بعد تو

چندساله ازدواج کردین؟

ده ساله عزیزم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌