2777
2789
عنوان

هر چی زن پرتوقع دیدم خوشبخت ترن موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 43 پست

موافقم

من اون اوایل با شوهرم مثلا میرفتیم خرید میخواستم لباس بخرم شوهرم میگفت اینم ارزونه ها من همون اول گفتم نه خوشم نمیاد جنس ارزون بپوشم مشخص میشه از قیافش که ارزونه از اون به بعد دیکه کار دستش اومد که قراره برای لباس ها زیاد خرج کنه خودش همیشه پول میزاره برای لباس کنار و دیگه هم تکرار نکرد که این لباس ارزونه و فلان

لوازم ارایشم همینطور اولین بار که رفتیم کرم پودر هارو قیمتاش رو گفت من یکی که متوسط رو به بالا بود رو برداشتم بعد براش توضیح دادم که پوستم خراب میشه و فلان بازم الان کاملا خودشو اماده کرده من کرم پودر میخوام باید کم کم 2 تومن خرج کنه و 

همینطور دیگه خودش یواش یواش عادت کرد که وسایل ارزون قیمت نه برای خودش نه برای من نخره 

من که از این روند راضیم😂خدا ازش راضی باشه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافق نیستم ..مگه یه مرد چقد حقوق میگیره الان من خواسته م و ببرم بالا شوهرم بیفته تو قرض وبدهی کجاش ...

ببین این باعث میشه مرد تلاششو زیاد کنه اگه شما باکمترین درامد بگذرونی میگه خب روزگارمون میچرخه چرا بیشتر تلاش کنم ولی وقتی ببینه نمیشه کذروند دنبال چاره میگرده دنبال شغل بهتر پر درامد تر هرچی قانع باشی پیشرفت نمیکنی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

به شدت موافقم👍 چندتاهم اطرافم زن اینجوری دیدم ، شوهراشونم بیشتر دوسشون دارن

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
دقیقاچهارتا زنعمو پر توقع دارم بیا و ببین از عموهام چی ساختن چه خونه و زندگی و بریز و بپاشیبعد مامان ...

همون کی گفته قناعت باعث پیشرفت مرد عادت کرده

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
موافقممن اون اوایل با شوهرم مثلا میرفتیم خرید میخواستم لباس بخرم شوهرم میگفت اینم ارزونه ها من همون ...

وضع مالیتون چی پیشرفت کرد به نسبت اون وقت نلاشش بیشتر شده؟؟

اره وا قعا همین جور هم شدقدرمو ندونست و باعث شد طلاق بگیرم

خودت باید برای خودت ارزش قائل شی 

در حد توان شوهرت ازش بخواه وگرنه برای برای یکی دیگه خرج میکنه نفقه وظیفه مرده ،همه جای دنیا مردا دست به جیبن 

کم توقعی بی مورد مخصوصا برای مرد نمک نشناس و قدر نشناس باعث بی ارزشی و حقیر شدن زن میشه مرد میگه این بابا میدونه بی ارزشه و لیاقت نداره خودش میدونه چون مردا خودشون از حقشون نمیگذرن سواستفاده هم میکنن وقتی زن برای مردی که قدرشناس نیست خیلی تو قناعت شورشو در بیاره مرد میگه این ی مشکل و عیب و ایرادی داره 

همون کی گفته قناعت باعث پیشرفت مرد عادت کرده

اتفاقا باعث پسرفت میشه 

خواهرمم رویه مامانمو ادامه داد ولی من نه

باهمین خرج تراشیدن هام باعث شدم شوهرم شغلشو عوض کنه اونم بعد ده سال 

شغلی که شب خواستگاری میگفت عمرا عوضش کنم چون عاشقشم

موافق نیستم ..مگه یه مرد چقد حقوق میگیره الان من خواسته م و ببرم بالا شوهرم بیفته تو قرض وبدهی کجاش ...

تا وقتی چیزی نخوای شوهرت به همون میزان حقوق قانعه ولی وقتی خواسته ها و سبک زندگیت رو تغییر بدی شوهرت یا میره شغلشو عوض میکنه یا درکنار کارخودش میره سراغ شغل دوم یا سوم و روزی دوسه شیفت کار میکنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
خودت باید برای خودت ارزش قائل شی در حد توان شوهرت ازش بخواه وگرنه برای برای یکی دیگه خرج میکنه نفقه ...

هزار بار لایک 👏

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
ببین این باعث میشه مرد تلاششو زیاد کنه اگه شما باکمترین درامد بگذرونی میگه خب روزگارمون میچرخه چرا ب ...

دنبال کار یوقتا سه سالم گشته همش کارگری مردم  کارها الان پارتی بازیه.چه تلاشی خودش و بُکشه ..اینایی که شما میگین کم کمش خودشون خونه ماشین دارن همون اول زندگی ،نه شوهرای ما که بدبختا هیچکدوم ندارن بعد من بیام توقعاتم ببرم بالا این پوستش کنده بشه بخاطر من ..تازه خودمم کار میکنم تو خونه ...این فشار روی مرد کار درستی نیست سعی کردم همیشه درکش کنم توقعاتم زیاد نباشه ...خیلیم خوشبختم هر جام رفته م همین بوده از همه حالمون بهتر بوده ..خداروشکر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

این حرف برای زنی درسته که خودش هم کار کنه و پا به پای مرد زحمت بکشه برای پیشرفت زندگی وگرنه یه زنی که هیچ تلاشی نمیکنه و کار نمیکنه و فقط توقع داره به نظرم اصلا آدم نرمالی نیست ،مرد باید چیکار کنه ؟ بره دزدی؟ مواد بفروشه؟ 

الان با این درآمد ها و گرونی باید منطقی بود 

من نمی گم زن بی توقع باشه یا کم توقع ،ولی میگم خودش هم باید کار کنه برای خواسته هاش

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

تا وقتی چیزی نخوای شوهرت به همون میزان حقوق قانعه ولی وقتی خواسته ها و سبک زندگیت رو تغییر بدی شوهرت ...

مرد ببینه زن خیلی داره شورشو درمیاره تو قناعت پولاشو قایم میکنه از زن میگه این حالیش نیست لیاقت نداره 

وضع مالیتون چی پیشرفت کرد به نسبت اون وقت نلاشش بیشتر شده؟؟

اره کاملا

حتی این تیکه کلام ورد زبونش هم شده مثلا میخواست ماشین بگیره من اونجا یکم قناعت نشون دادم گفتم که حالا انقدرم خودتو اذیت نکن فلان ماشینم خوبه گفت نه برای خانومم باید بهترین هارو بگیرم شده ازمحل کارم وام بگیرم ولی همین ماشینو میخرم

هم تلاشش رو خیلییی بیشتر کرد هم یاد گرفت که پس انداز کنه ولخرجی نکنه که بهترین هارو بخره 

اوایل ولهرج به معنای واقعی بود ولی الان درست خرج میکنه و اضافه هارو پس انداز میکنه وقتی به اندازه دلخواهش رسید خرج ماشین و طلا و اینا میکنه 

البته من در قبال همه این هدایا و اینا جبران هم میکنم ها😂یعنی فقط دریافت نمیکنم خودمم تا جایی که بتونم براش خرج میکنم واقعا ولی خب قطعا همسرم بیشتر