2777
2789
نه چه مچ گیری یه جشن ساده هم میگیرید بچه هاهم خوشحال میشناین وطیفه پدره بنظرم به خصوص اگه پسر دارید ...

ولی بنظرم ربطی نداره به پدر 

والا شوهر من همیشه قبل مناسبتا یه جور دعوا میندازه تا چندروز بعدش 

ولی بچه هام‌همیشه برعکس بودن،من حتی برادرشوهر مجردم که پدر نداره از بچگی برام کلی هدیه میگرفته الانم ۲۰ سالشه دیروز یه شاخه گل گرفت اورد  

این چیزا کلا به خود آدما مونده

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نه سینی رو از بازار روبرومون پسرم رفت گرفت غروب هم الکی گفتن میریم با دوستمون کار داریم،رفته بودن ...

عزیزم شما چقدر صبوری که نرفتی ببینی بچه ها چی گرفتن 

آفرین خوشم اومد از اخلاقت 

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به پسر من از ندرسه یه جاسوئیچی یدونه گز کاکائو شکلات داه بودن گفته بودن بدید به مادراتون اورد بوسم کرد ودادبهم بعد گفت کارتتو بده برات یچیزی بکیرم گفتم عشقم باید از بابا بگیری ولی همین که تبریک گفتی برام خیلی با ارزشه

ولی بنظرم ربطی نداره به پدر والا شوهر من همیشه قبل مناسبتا یه جور دعوا میندازه تا چندروز بعدش ولی بچ ...

به خود ادم که ربط داره ولی کلا محبت پسر به مادر زیاده و میخره برای مادرش این که پدر به مادر هدیه بده بیشتر برای اینده پسر مهمه... پسر از پدر یاد میگیره این چیزارو پس فردا برای زنش بخره یا نخره 

درکل بی تاثیر نیست واقعا

من دخترم ۱۳ سالشه پسرم ۸ پارسال کاردستی درست کردن امسال فکر کنم هیچ خبری نباشه😁کی باید یادشون بده م ...

چه جالب اسی

دختر منم ۱۳ پسرم ۸ ساله ست

دیروز به پسرم گفتم یه مقدار از پولات رو بردار بریم برای من کادوی روز مادر بخر خیلی هم استقبال کرد ۲۶۰ تومن برداشت

یه جا کارتی برام خرید

اما دخترم خیلی مقاومت میکنه که پول خرج نکنه یه ذره پول جمع کنه😅

بچه ها باید یاد بگیرن هدیه دادن و ارزش قائل شدن رو

در آینده برای خانواده ی خودشون

🖤 
عزیزم شما چقدر صبوری که نرفتی ببینی بچه ها چی گرفتن آفرین خوشم اومد از اخلاقت

از اول میدونستم چه قراری گذاشتن باهم حتی گفتن میریم‌پیش دوستمون سریع فهمیدم چه خبره 

کادوهاشونم بردن گذاشتن اتاق طبقه بالا،نگران بودن که برم ببینم  ولی دیشب گفتم نمیرم قسم هم خوردم به جونشون که خیالشون راحت باشه 

الانم مدرسه هستن ولی خب وایسادم خودشون بیان 😁 

لطف داری 😘😘

چه جالب اسیدختر منم ۱۳ پسرم ۸ ساله ستدیروز به پسرم گفتم یه مقدار از پولات رو بردار بریم برای من کادو ...

من دلم نمیاد برای من خرج کنن میدونم اشتباه میکنم

فقط میخوام یادشون باشه همین

از اول میدونستم چه قراری گذاشتن باهم حتی گفتن میریم‌پیش دوستمون سریع فهمیدم چه خبره کادوهاشونم بردن ...

درسته اینطوری هم بچه ها ذوق میکنن هم خودتون 

خدا گل پسرا رو بهتون ببخشه

روزت مبارک مادر

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
به خود ادم که ربط داره ولی کلا محبت پسر به مادر زیاده و میخره برای مادرش این که پدر به مادر هدیه بده ...

اره از این نظر راست میگی 

امیدوارم بچه هام‌مثل باباشون نشن همینجوری که برا من هستن برا زنشونم همین بمونن