2777
2789
عنوان

منی ک مادر نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 74 پست
من حاضرم فقط آمپول بزنم آزاد بشه اما حاضر نیستم قرص بخورم.خوشم نمیاد حس میکنم دارم کل بدنمو بهم میری ...

اصلاح سبک انجام بده فولیات شرایطشون بهتر میشه بهت قول میدم، قند و شکر مصنوعی رو حذف کن، روزی نیم ساعت تا ک ساعت پیاده روی کن، میوه و سبزیجات مصرف کن بادکش رحم و تخمدان انجام بده، روغن سیاهدونه شب بزن به زیر شکمت و ماساژ بده و با یه شال ببند، حتما بهتر میشن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلاح سبک انجام بده فولیات شرایطشون بهتر میشه بهت قول میدم، قند و شکر مصنوعی رو حذف کن، روزی نیم ساع ...

ممنونم گلم انجام اینا روحیه میخواد . من که خیلی خسته شدم از این کارای بی نتیجه

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا. اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن

۶٫۵سال ازت بزرگترم.از خواب که پامیشم و به سنم و اینکه بچه ندارم فک مبکنم میخوام دق کنم از غصه ...

عزیزم هنوز خیلی جوونی امیدت به خدا باشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
عزیزم هنوز خیلی جوونی امیدت به خدا باشه

به حق این روز عزیز امیدوارم خدا بهت بچه بده اونم دوقلو ♥️

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا. اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن

ممنونم گلم انجام اینا روحیه میخواد . من که خیلی خسته شدم از این کارای بی نتیجه

من خودم بکی دوماه انجامش دادم فقط همیشه میرفتم دکتر فولکولام با دارو 11و12 بودن، ولی ماه قبل رفتم روز11 پریودی17و18 بودن

به حق این روز عزیز امیدوارم خدا بهت بچه بده اونم دوقلو ♥️

ممنونم گلم انشالله همچنن شما به زودی زود

میکرو همون ای وی اف هست منتهی خودشون هسته رو از اسپرم در میارن و به تخمک تزریق میکنن چون اسپرم خودش ...

مرسی عزیزم برم پیگیری کنم پس

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
وای راس میگی😓😓😓😓

اره نکران نباش اصلا، فقط فرصتت از دست میره اینجوری زودتر شروع. کنی به نفعته

بلخشید ربطی ب تاپیک ندارهدوستان سوال‼️‼️‼️قرمه سبزی بخام بپزت تا ساعت ۳ ظهر اماده بشه ، لوبیا هم خیس ...

لوبیارو جدا بزار بپزه چند قل خورد آبشو بریز تا نفخش بره بعدش به گوشت اضافه اش کنه که بپزه آره تا ساعت ۳ میرسه منم نیمساعت پیش بار گذاشتم ساعت ۱ناهار میخوریم 

سلام اینو بدون خدا هرچی برای بندش میخواد صلاحشه .منه احمق انقدر زور کردم با هزار تا مشکل بالاخره حامله شدم بازورم نگهش داشتم الانم بچم ناشنواس .اره خدا اگر نمیخواد یچی میدونه پس زور نزن خودش بخواد صلاحت بدونه بدون دردسر میده