2777
2789
عنوان

چرا نوزاد من اینطوریه

138 بازدید | 13 پست

اگه دراز بکشم سرم توگوشی باشه یا خواب باشم خواب خواب 

حالا اگه پاشم هرچند آروم درس بخونم یا کارای خونه رو انجام بدم بیدار تر از من میشه وبغل میخواد

بابا ننه من امتحان دارمبخاطر تواکثر کلاسامو ک شرکت نکردم هیچ بزار بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم از بو متوجه میشه آخه خودمم نوزاد دارم

جدی میگی

اصلا بچه من نمیزاره غذا بخورن هروقت بخوام غذا بخورم خوابه بیدارمیشه وگریه میکنه ۴ماههشه

جدی میگیاصلا بچه من نمیزاره غذا بخورن هروقت بخوام غذا بخورم خوابه بیدارمیشه وگریه میکنه ۴ماههشه

نمیدونم آخه من الان کتار دخترم تو گوشیم تا بلند بشم یکاری بکنم هرچقدر اروم سریع بلند میشه

راستی اینم بگم منم بعداز ۷ سال بچه دار شدم 😉

خانمی شما مشکلت چی بو؟چطوری نی نی دار شدی چیکار کردی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
گلم من ذخیره ام ۲ صدم بود بعد اصلاح سبک کردم و پیاز درمانی که خدا برام معجزه کرد

عزیزم خداروشکر،، منم ذخیرم زر یکه ولی فولیکولام عالیه ازونطرف اسپرم شوهرم داغونه نمیشه 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
عزیزم خداروشکر،، منم ذخیرم زر یکه ولی فولیکولام عالیه ازونطرف اسپرم شوهرم داغونه نمیشه

ببین منم فولیکول هام عالی بود۷ سال نشد اگه پرولاکتین ت بالا نیست ابن کار رو بکن ان شا... جواب میگیری