2777
2789

استاد ها که قطعا خوبن 

من خودم علوم پزشکیم همسرم مهندسیه

کلا دانشگاه علوم پزشکیش از خود داتشگاه بهشتی جداست و ارتباطی باهم ندارن رسما😂😂ولی همسرمم به شدتتت از استاد ها و کلا دانشگاهش راضی بوده و هست

کارشناسیش رو کرمانشاه بود بقیه رو اومد شهید بهشتی میگه زمین تا اسمون متفاوته ولی خب به دلایلی بخاطر رشتش بهتر بود کارشناسیش کرمانشاه باسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاد ها که قطعا خوبن من خودم علوم پزشکیم همسرم مهندسیهکلا دانشگاه علوم پزشکیش از خود داتشگاه بهشتی ...

جداست ؟

ببخشید چه رشته ای خوندین؟

برای رشته دندون میخواستم بدونم چطوریه و اینا 

استاد ها که قطعا خوبن من خودم علوم پزشکیم همسرم مهندسیهکلا دانشگاه علوم پزشکیش از خود داتشگاه بهشتی ...

دانشگاهش قشنگه ؟

شنیدم منطقه خوش ابو هوایی هست نسبت به بقیه جاهای تهران

جداست ؟ببخشید چه رشته ای خوندین؟برای رشته دندون میخواستم بدونم چطوریه و اینا

من پزشکیم 

و همچنان درحال تحصیلم گلم 

بله جداست چون دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر وزارت علوم هست فکرکنم و دانشگاه علوم پزشکی زیر نظر وزارت بهداشت واسه همین کلا جدا هستن از هم اتفاقا یکی از دانشجوهامون تو یجایی اشتباها نوشته بود دانشگاه شهید بهشتی کلی دردسر شد براش بخاطر اینکه علوم پزشکیش رو ننوشته بود

دندون بهشتی که رودستش نیست حتی میگن از دانشگاه تهرانم بهتره ولی پزشکی تهران از بهشتی بهتره

خوابگاه بچه های علوم پزشکی کجا هست میدونین شما؟

من خودم خوابگاهی نیستم ولی میدونم که همون بلوار دانشجو هست کنار باقی بچه های دانشگاه بهشتی

منطقشم که اره خوش اب و هواست و البته سرده به نسبت باقی تهران و به شدت گرون و باکلاس😂ولنجک هست دیگه

ممنون عزیزم موفق باشی خانم دکتر مهربون

قربونت عزیزم همچنین شما😍اما هرجا قبول شدی برو حتمااا... علوم پزشکی مثل مهندسی نیسن که دانشگاه توش دخیل باشه بیشتر تلاش شماست تا استاد ها

پس حتما استایل بچه ها خیلی خفنه نه بچه پولدارن اکثرا؟

ببین بچه پولدار داریم بچه ها متوسط هم داریم

نه استایل هامون عادیه واقعا مثل باقی دانشجوها شااایذ یکم یکم ازاد تر ولی اصلااااا به دانشگاه ازاد تهران نمیرسیم😂😂😂از اونجایی که دانشگاه بهشتی یکم بیشتر از سایر دانشگاه ها صندلی میفروشه بچه های اقازاده هم به شدت تو دانشگاه دیده میشن😂ولی خب کیه که لو بده😂اونا میان که پارکینک دانشگاه جذاب بشه😂وسط کلی 206 و...  یهو لکسوس میبینی روحت درد میکشه😂