2777
2789
عصبی شدم ببخشید. واقعا بی منظور کامنت دادم

دوست عزیز اینجا سایت عمومی هست شاید شما اصلا با شوخی اون متن تایپ کرده باشید اما اصلا جمله قشنگی نیست چون هزاران مرد تو سایت هستن من خودم دوست ندارم این جمله از طرف یه خانم نوشته شده باشه کامنت هارو بخون‌ یکی نوشته بود این آقا هست حتما

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز اینجا سایت عمومی هست شاید شما اصلا با شوخی اون متن تایپ کرده باشید اما اصلا جمله قشنگی نیس ...

عزیزم من واقعا بی منظور جملرو نوشتم. چونن خودم ذهنم سمت این مسایل نیست فکر نمیکردم دوستان انقدر ذهنیت منی داشته باشن و با جملات بازی کنن. والا شخصیتم به حدی بالاس ک اصلا تو مسایل جنسی شوخی ندارم.متوجه منظورم میشی گلم؟

بخدا اقایون انقدر برداشتشون بد نیست که خانما اینجا اتیشی شدن

عزیزم من واقعا بی منظور جملرو نوشتم. چونن خودم ذهنم سمت این مسایل نیست فکر نمیکردم دوستان انقدر ذهنی ...

.آخه چون جمله شما به عنوان و سوال استارتر ربطی نداشته این باعث شد همه اینجور برداشت کنن از جمله شما 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم من واقعا بی منظور جملرو نوشتم. چونن خودم ذهنم سمت این مسایل نیست فکر نمیکردم دوستان انقدر ذهنی ...

جالبه ک دیگران و متهم میکنید به ذهن منحرف داشتن😏😏
بی ادبی هنر نیست که گاهی وقتا ادم باید اشتباهش و بپذیره ، هرچیزی که میشنوید و نباید ب زبون بیارید ک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
.آخه چون جمله شما به عنوان و سوال استارتر ربطی نداشته این باعث شد همه اینجور برداشت کنن از جمله شما

تا عنوان و دیدم یادم تصادف اول خودم افتادم.ببین گریه میکردم ک ایینم خط افتاده. بعد پسر خالم اینو گفت .اخرش عکس ماشینشو نشون داد گفت ببین منم اولین بار سر سپر ماشینم تو خیابون نشستم گریه .بعدش دیگه عادی شد

تو با ادبی؟ از هرچیزی برداشت جنسی داشتن هنر نیست

قطعا با ادبم ک ب خودم اجازه نمیدم هرچیزی و ک شنیدم بدون فکر تکرار کنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫