2777
2789
عنوان

بابام میگع صداش کن مث سگ بیاد کمکت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم فک کنم باید تحمل کنی تا تو این خونه هستی

خستم (: شاید ی روزی جنازم از این در بره بیرون 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

(: من قشنگ فرق گذاشتنشونو میبینم حس میکنم اما بازم میگن ن ما فرق نمیذاریم

وای عین مادرم

اونا پنج تا بچه بودن

فقط در این حد بگم که مادرم روحش سوخت تو اون خانواده ، دیگه واقعا حالشو ندارم تعریف کنم روحیم داغون میشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

خواهرت چند سالشه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

شاغل نیستی؟؟

میرفتم سرکار اما بخاطر ی سری فشارا نتونستم ادامه بدم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

وای عین مادرماونا پنج تا بچه بودنفقط در این حد بگم که مادرم روحش سوخت تو اون خانواده ، دیگه واقعا حا ...

مادر منم مث مادر شما بوده الان خودش همون کارارو داره با من میکنه یکیو دست میکشه یکیو میکوبه 

غصه نخور منم کلفت مامان بابام بودم الانم طلبکارن

(: 

خواهرت چند سالشه

15

حداقل خوبه یک وظیفه مشخص داری ن هزار کار ب نظرم اسی هم بگه من هیچ کاری نمیکنم فقط آشپزی یا فقط ظرف ی ...

آشپزی ی نوبت میکنم😐از چهارده سالگی ولی ظرف زیاد میشورم دوبارم خونه جارو میکنم اینا همه برا من راحته ولی ظرف شستن رو مخمه😩

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)