2777
2789
فکر کنم مجردی من هرچقدر بهت بگم شما متوجه نمیشین معلومه که ازدواج هس پس اگه اینطوریه شما‌مهریه ات رو ...

من مجردم اما بارها دیدم عموم یا داییم و... راجب زنشون دقیقا جلو ما همینو میگن

ببین عزیزم مهریه سنگین عامل خوشبختی نیست اما نشونه هزینه ایه که طرف، فردا برای شما خواهد کرد.پدر من میگفت گلی که میارن مراسم خواستگاری نشونه روش پول خرج کردنشونه و کاملا نظرش درست بود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اگه اینطوره برای مرد هم با چیزی تعیین کنن که زن هر لحظه نگه طلاق میگیرم و بدبختت میکنم با گرفتن م ...

خدا چون طبیعت زن و مرد رو میشناسه برای زن مهریه تعیین کرده ، خدا خواسته ، اگر میخواست برا مردا هم تعیین میکرد 

معامله هست یا زدواج

استارتر 

من اصلا عشق میکنم یسری ک میگن مهریه دلیل دوام ازدواج نیست و کلی اعتقادات مثل شما دارن 

مهریه نگیرن اصلا کیففففف میکنماااا

بخدا نگیر مهریه 

بزار واسه یبارم ک شده خودت با گوشت و پوستت احساسش کنی شما نگیر من کیف کنم اصلا 😅

اخ چقدر ماها بیاییم تجربه مونو بگیم

پس اگه اینطوره برای مرد هم با چیزی تعیین کنن که زن هر لحظه نگه طلاق میگیرم و بدبختت میکنم با گرفتن م ...

به ندرت خانمها  مرد رو تهدید به جدایی و ..  می کنن مگر اینکه واقعاااا. یه شرایطی پیش بیاد که زندگی قابل جبران و گذشت نباشه . 

و ابنکه ۹۹. درصد قوانین کشور و دین به نفع اقایون هست و چه لطفی بیشتر و بهتر از این برای مردها ! 

حالا ایت وسط،یه مهریه نصف و نیمه به زن تعلق می گیره که مقداری رو دولت مالیات برمی داره ،مقداری رو مرد نمی ده و فقط،بخشی از اون بعد از کلی دوندگی به دست زن نی رسه اونم طبق دادگاه لطف می کنن مثلا سالی ۱ یا ۲ تا سکه !!!!

عملا مرد چیزی خاصی از دست نمی ده 

زن هم روح و جسمش رو متلاشی می کنه برای احقاق حقش ! اخرشم هییچی !

دوستان دعوا نکنین 

استارتر سالها پیش ازدواج کرده و مهریه سنگین هم گرفته

ظاهرا الان داره جو سازی میکنه 

برای چی خدا میدونه 

پراکنده بشین ازش

مهریه هم بگیرین سنگین 

پراکنده بشین🤌

من قبلا که عاشق بودم میگفتم مهریه م ی سکه هس ، اما اون اصلا نیومد خواستگاری حتی 😂 اما الان که عاقل تر شدم و پخته تر ، هرکسی بیاد خواستگاریم براش بمیرمم مهریه نسبتا خوب و قابل توجهی میزنم ، به هیشکی نمیشه اعتماد کرد اومدیم صب طرف مرد اصلا ، خانوادشم پرتت کردنن بیرون اونوقت چه خاکی تو سر بریزی اگر مهریه هم نداشته باشیم مگه دادگاه چن درصد ارث رو ب زنی که بچه نداشته باشه میده