2777
2789
عنوان

بیایین فقط گزارشش نزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم سرده ولی من تحمل ندارم فاصله بیفته

مال من سرد نیس ولی قهرای طولانی میکنه و مغروره نمیاد اشتی مثلن ۵ ماه قهر

یا موقعی ک اشتی باشیم اگ استرس کار و پول باشه میل جنسیش میاد پایین قفرررر میشه 

اگ هیچچچچ مشکلی نباشه خیلی هات

مال من سرد نیس ولی قهرای طولانی میکنه و مغروره نمیاد اشتی مثلن ۵ ماه قهریا موقعی ک اشتی باشیم اگ است ...

حالا خوبه شوهرت بعضی وقتا هاته. من که حسرت به دلم مونده. خودت چطور تحمل می کنی. من شده خودم منت کشی کردم واسه همین موضوع 😅 همیشه خودم پيش قدم میشمم

پس چی کار کنه ؟

نمیدونم والا من نظرمو درمورد استفاده از این لوازم گفتم البته اول تاپیک هم به اسی گفتم تنها راهش نزدیک شدن به شوهرشه حتی اگه از نظر مالی و اجتماعی به ضررشون باشه بهتر از اینه که پایه های زندگی زناشویی شون با سرکوب یا یه اشتباه در رفع نیاز سست بشه شرایطشون از زنا یا مردای زندانی که بدتر نیست اونا رو هم واسه رفع نیازشون ملاقات حضوری دارن 

حالا خوبه شوهرت بعضی وقتا هاته. من که حسرت به دلم مونده. خودت چطور تحمل می کنی. من شده خودم منت کشی ...

منم هات بودم اونقدر کارهایی ک کرد از چشمم افتاد شدم نیمه هات حتی اگر بمیرم تا اون نیاد سمتش نمیرم باز خدارو شکر شوهرت جنبه داره برای پیش قدم شودن

اونم منت میذاره واسه رابطه‌! باورت میشه ! ولی چیکار کنم تحمل ندارم

حقم داری  نیازه طبیعی بدن هست  نبودش باعث بیماری روحی و جسمی نمیدونم چرا اونقدر بلانسبت شوهرشما بیشعورن ک حقی ک خدا آفریده منت میذارن براش 

عزیزم ادما باهم فرق دارن قرار نیس عمه مثل هم باشنبرای منم خانومای سردمزاج عجیبن اونم تو سن جوونی

دقیقا👍🏻

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤