2777
2789

اول روزشون میارک سایه اشون مستدام و اینکه روز مادرهای عزیز و روز زن ب همتون تبریک میگم بخصوص مامان هایی با بچه هایی خاص ان شااله بحق خانم فاطمه زهرا بچه هاتون شفا کامل پیدا کنن

و اما خواسته خودم ازتون خواهش میکنم توی این روز برای سلامتی دخترم شفاش برای اینکه ازمایش مهمی داره جوابش منفی بیاد دلم شاد بشه ببزمش پابوس امام رضا حاجتم بده برای دخترم دعا کنید ازتون خواهش میکنم😔😔ب مادرهاتون بگید لطفا دخترم دعا کنن😔دست همشونو میبوسم اجرتون باحضرت فاطمه

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

براشون صلوات فرستادم 

امضام 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

انشالله به حق فاطمه ی زهرا و این روز عزیز و مبارک جواب ازمایش همونی که دلت میخواد بشه و دختر گلتو با دل خوش میبری پابوس آقا امام رضا تو رو خدا برا حاجت منم دعا کن در ضمن روز شما هم مبارک مامان  مهربون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله به حق فاطمه ی زهرا و این روز عزیز و مبارک جواب ازمایش همونی که دلت میخواد بشه و دختر گلتو با ...

مرسی عزیزدلم ان شالله بحق خانم فاطمه شماهم حاجت روا بشی ب خیر وخوشی

وای ان شاالله الهی امین😍😍

میشه اگه جواب خوبی گرفتید تونستید منم اینجا تگ کنید خیلی خوشحال میشم خبر خوب بشنوم💖💖

دختر گلت چندسالشه؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
میشه اگه جواب خوبی گرفتید تونستید منم اینجا تگ کنید خیلی خوشحال میشم خبر خوب بشنوم💖💖دختر گلت چندسا ...

چشم عزیزم براش دعا کن توروخدامیام میگم ۵سال و نیمه هست

چشم عزیزم براش دعا کن توروخدامیام میگم ۵سال و نیمه هست

دخترای منم 5 سالن دوقلو ان

بخدا دعاش میکنم...خودم الان از دیشبه درگیر تب پسرمم چشام باد کردن از خستگی بازم یاد گل دختر نازت هستم الهی تنش سلامت باشه ناز دخترَ💕💕💕🥰

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
دخترای منم 5 سالن دوقلو انبخدا دعاش میکنم...خودم الان از دیشبه درگیر تب پسرمم چشام باد کردن از خستگی ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم😍ان شاالله زودی خوب میشه گل پسرت اتفاقا دخترمنم سرماخورده خودمم همینطور ویروس جدیدی هست 

أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ

ایشالا به زودی تاپیک سلامتی دختر گلت رو میزنی عزیزم

منم پسرم مریض هستن ایشالا با کمک خانم فاطمه زهرا هممون حاجت روا بشیم😭😥

التماس دعا🙏🙏