2777
2789
عنوان

● 10 تا از قدیمی ترین آثار باستانی ایران●

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد درس تاریخ مدرسه افتادم 🤕

تاریخ یک کشور هویت و شخصیت یک کشوره بعدم اینا تاریخ ابتدایی نیست تاریخ هنر ایران و جهان دبیرستان و هنرستان و دانشگاه هستش ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
چه فایده پول نیست کل ایرانوبرم بگردم

دورتون بگردم الهی عزیزم ...امیدوارم بتونین یک روزهایی تو زندگیتون اونقدر دارا باشید تا کل ایران رو بگردین گلممم ...

الان میرم بچمو اماده کنم واسه مدرسه میام نگاه میکنم عزیزم به دیدن بناها علاقه دارم ❤❤ممنون بخاطر تاپ ...

ای جان دلم همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین ماددررر عزیز و گرامی روزتون رو هم تبریک میگم روز مادر رو گلممم ...

منم برم عکسها رو آماده کنم گلم خواهشمندم ...

10. بندر سیرافبندر سیراف، واقع در نزدیکی کنگان در استان بوشهر، یکی از بندرهای باستانی پررونق خاورمیا ...

تپه حصار دامغان از تمدن های اولیه قدمت حدود ۷ هزار سال. تپه سیلک کاشان 

مسجد تاریخانه دامغان قدیمی ترین بنای مسجد ایران

مسجد جامع فهرج اولین مسجد ایرانی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تپه حصار دامغان از تمدن های اولیه قدمت حدود ۷ هزار سال. تپه سیلک کاشان مسجد تاریخانه دامغان قدیمی تر ...

بسیااارعاالی دستتون دردنکنه دقیقا همینطوره من این مطلب رو یادمه تو تاریخ ایران هنرستان خونده بودم ممنونم ازتون ...

🤩🤩🤩😊😊🤗🤗🫡🫡🫡❤️❤️❤️❤️❤️