2777
2789
من شوهر سابقم..۳روز بعد عروسی میگفت تو چاقی پشیمونم زن چاق گرفتم هیچ حسی بهت ندارم فقط برای رفع نیاز ...

خاک بر سرش نکبت 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
هیچی دیگه فقط دلتنگش میشن وگرنه مشکلی واسه زندگی مشترکشون پیش نمیاد مگه اینکه مرده واقعا مشکلی داشته ...

شوهر خواهرم اینطوری شده… همشم به خواهرم میگه… با دوست دختر قبلیشم در ارتباطه خواهرم میگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر خواهرم اینطوری شده… همشم به خواهرم میگه… با دوست دختر قبلیشم در ارتباطه خواهرم میگه

خاک تو سرش پس چرا با خواهرتون ازدواج کرده

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

خاک بر سرش نکبت

اخرشم مهرحلال جون آزاد کردم وگرنه طلاقم نمیداد 

میگفت زجرت میدم تا آخر عمرت طلاقت نمیدم تا موهات مثل دندونات سفید بشه

خیلی زجرم داد 

همیشه میگم خدایا ایمان دارم به عدالتت

بله هر چیزی برای هر کسی ممکنه

حتی ممکنه خانم پشیمون شه

برای همین اولا باید با دقت و حواس جمعی ازدواج کنید ثانیا اگه بازم پیش اومد و صرفا یه حس نبود و واقعا حس پشیمونی داشتن هر کدوم از زن و مرد بنظرم باید اول ریشه یابی کنند و سعی کنند حلش کنند اگر حل نشد راهشونو از هم جدا کنند

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.