2777
2789

دو شب پیش ناراحتش کردم

حالش خیلی بد شد و کل شب رفته بود ی جایی تنهایی توی سرما وقتی برگشته بود چشماش قرمز و رنگش کبود بود… 

تا این حد عصبی ناراحت بود ازم

دیشب هم اومد خونه جا جدا انداخت منم ب روی خودم نیاوردم 

دیدم همچنان عصبی 

بیدار شد بره سرکار دیدم یه ساک برداشته(لباس و اینا هم ریخته توی ساک که بره توی دلم گفتم اگه رفت ماموریت مطمنممم دعوامون برا اولین بار کش دار میشه🥹

خیلی ناراحتم خیلی

قرص جدید معده گرفتم بهم نساخت بدنم بی حس دهنم تلخ تلخ 

منم از شرایط استفاده کردم اخ ناله کردم گفتم حالم بده

اومد ماساژم داد و اسممو صدا کرد🥲🥲هیچ وقت اسمم نمیگفت صدام میکرد گلم یا عزیزم امشب اسممو گفت😭

یکم بهش اب داد و خوراکی 

بعد رفت😭با اینکه حالم خوب نشده😭قبلا میدونست خوب نیستم میگفت گور بابای کار هیچی مهم تر تو نیست😭اما امشب رفت ساکشو هم برده بود 

کاش جلوی زبونمو میگرفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید تاپیک قبلتوخوندم وبهت حق میدم ناراحت باشی وحق روبه شمامیدم وشوهرتن مقصر خودتواذیت نکن توهم جوابشودادی خوب کردی المی فازعذاب وجدان نگیر خودتوجمع کن دخترخوب 

گاهی انسانم آرزوست