2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا جاریام

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 80 پست
قطعا انتظار نظر درست نمیره از آدمی با سطح سواد و بیان شما، استارتر ببین چجور افرادی دارن حق رو به شم ...

اون موقع که محترمانه جواب دادم می خواستی نپری که با تو نبودم.

جواب در خور شانت گرفتی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب یلدا جمعه بود گلم اینا پنجشنبه گرفتن و من بی اطلاع خب دونگ خودشونو میزارن من نخواستم واقعن تو سهم ...

از مادرشوهرت بدون ناراحتی بپرس که چرا شما خبر نداشتید همه میدونستن

من بنظرم این کارا که پشت سر کسی حرف بزنی و اینها زشته 

شایدم حق با شما باشه

یه روز که خودتون پیش خانواده همسرتون هستید و جاری هاتون نیستن جلوی همسرت به مادرش بگو راستی مادر چطور شب یلدا ما خبر نداشتیم قراره دور همی باشه ببین چی میگه

اینکه بخوای با این رفتارا ناراحتیتو اعلام کنی که غذا پس بفرستی واسه دخترا ۲۰ سالس که هنوز آداب معاشرت یاد نگرفتن

شب یلدا جمعه بود گلم اینا پنجشنبه گرفتن و من بی اطلاع خب دونگ خودشونو میزارن من نخواستم واقعن تو سهم ...

ببین اشتباهت اینه از جاری و برادرشوهر توقع رفتار محترمانه داری عزیزم.

باید همسرت رو بندازی جلو و از خواهر و مادرش مستقیم بپرسه.

خودت وارد این مباحث نشو. اگر اینکار رو بکنی هم احترامت سرجا میمونه و هم اینجوری سورپرایز نمیشی.

همسرم پارسال سر یه مساله ای با مادرش قهره و کلن نمیره و ارتباطی با هیچ کس نداره

پس عزیزم شما این خونه رو از پایبست ویران کردین دیگه چرا ناراحتی!! نمیشه پسر با مادرش یکسال تو ناراحتی و کدورت و قهر باشن!!! روز مادر هم هیچ کاری نکردین؟

عزیز میشه کلا آیدی منو که دیدی ریپلای نکنیممنونم

تو امضات بنویس اجتماعی نیستم نمی تونم نظر مخالف قبول کنم ریپ نزنین خیلیا نوشتن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پس عزیزم شما این خونه رو از پایبست ویران کردین دیگه چرا ناراحتی!! نمیشه پسر با مادرش یکسال تو ناراحت ...

در ضمن وقتی تو یک ساختمون هستین باید خیلی با سیاست رفتار کنی که موجب توهین بقیه به خودت رو فراهم نکنی.

سعی کن در حد عرف و با چارچوب باهاشون مهربون باشی. همسرت باید دل مادرش رو بدست بیاره وگرنه همین آش و همین کاسه. 

سر ارث و میراث دعاشون شده من نبودم اصلن موضوع دعوا

پس کلا اونا با همسرت مشکل دارن نه خودت 

بهر حال تر و خشک با هم میسوزن.

بیخیال باش. چون این آش رو هر چی هم بزنی بدتره. مطمئنا مشکل اصلی با همسرته. 

پشت سر کی حرف زدم 🙃

عزیزم شما دور از نظر جاری ها و خانواده همسرت داری نظر خواهی میکنی دیگه

ما هم که تا با اونا حرف نزنیم حقایق رو نمیدونیم پس هر کس هر چی بگه از نادانی داره نظر میده

بهترین کار این هست که شما تا سوتفاهم ها بیشتر نشده و اصطلاحا از کاه کوه نساختید از بزرگ خانواده با احترام کامل بپرسید چرا شما رو در جمعشون راه ندادن و بگید که تمایل به حضور داشتید و ببینید آیا واقعا قصدشون بی احترامی به شما بوده یا خیر

ولی در حالت کلی از نظر اداب معاشرت دعوت نکردن به میهمانی با هر نسبتی هم که باشه طرفت بی احترامی نیست ولی پس فرستادن غذا و هدیه بی احترامی به کسی هست که فرستاده