2777
2789
گاهی رفتن و جدایی بهتره مثل ما ک همو دوس داریم اما همو نمیفهیم عذاب میدیم دائم دعواست پس رفتن بهتره ...

خواهر هنوز خونت گرمه

اره درسته از لحاظ منطق جدای بهتره

ولی بزار جدا بشید و نبودنش رو حس کنی اون زمانی که بفهمی واقعا همه چی تموم شده و اون با کس دیگه ای هست اون‌موقع دنیا روی سرت خراب میشه

🙂الهی بمیرم درکت میکنمالان حال دلت چطوره؟

الان دوماهی میشع ک دیگع گریه نمیکنم ولی هنوزم چکش میکنم دلتنگش میشم خاطراتمون مرور میکنم بعضی جاهاش لبخند میزنم و بهش لعنت میگم و بعضی جاهاش نارلحت میشم و فوشش میدم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون شبی که آنفالوم کرد اینجا اکانتمو زدم، هیچکس نبود که باهاش حرف بزنم،نمیدونم ، هنوز سنگینی اش روی ...

اشکم دراومد با حرفات

چقدر شبیه منه داستانت 🙂

منم هیچکسو نداشتم حرف بزنم تو اوج حال خرابی اومدم نی نی سایت تاپیک میزدم ولی اینجام هیچکس نبود باهام حرف بزنه

الان فراموشش کردی؟

رفتم دستشویی یه دل سیر ر ی د م به روح جد و ابادش بعدم خوابیدم😂😂

کار خوبی کردی عشقم

مگه چه بدی بهت کرده که اینجوری متنفر شدی ازش؟

فکر نمیکنم هیچ پسری توی دنیا بلائی که این سر من اورد رو سر کسی اورده باشه

کار خوبی کردی عشقممگه چه بدی بهت کرده که اینجوری متنفر شدی ازش؟فکر نمیکنم هیچ پسری توی دنیا بلائی که ...

توام همین کارو کن

مردا ارزش ندارن یه روز به حرفم میرسی

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

اشکم دراومد با حرفاتچقدر شبیه منه داستانت 🙂منم هیچکسو نداشتم حرف بزنم تو اوج حال خرابی اومدم نی نی ...

عذر میخوام که ناراحتت کردم،

نه چطور ممکنه فراموشش کنم! ثانیه ای نیست که بهش فکر نکنم !

منم همون شب کلی تاپیک های مختلف زدم تا چندین ماه هم بی اشتهایی عصبی داشتم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

االهی بمیرم برات.درکت میکنمالان حال دلت چطوره؟فراموشش کردی؟

۲ سال گذشته

نامزدشو دیدم کنارش خودشو دیدم بارها...

ولی باورت میشه عین خیالم نبود

میخندیدم به خودش و انتخابش....😂

همه چی فراموش میشه کمرنگ میشه نگران نباش

این درسی که این ادم به من داد باعث تغیرات بزرگی تو زندگیم شد

و ممنونشم بخاطر اون شب

الان دوماهی میشع ک دیگع گریه نمیکنم ولی هنوزم چکش میکنم دلتنگش میشم خاطراتمون مرور میکنم بعضی جاهاش ...

منم همینطور

یک ماهه جدا شدیم کاش حداقل به خوبی جدا میشدیم که حداقل ازش دل چرکین نباشم حداقل به خوبی ازش یاد کنم

منم چت هامونو میخونم همش پیج و بازدیدشو چک میکنم و لعنت میفرستم

یاد خاطرات خوب هم میوفتم هم گریه ام میگیره هم دلتنگش میشم

شبا قبل خواب همش رویامیبافم باهاش که پیشمه بغلش کردم..