2777
2789
عنوان

یادگار💔

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 91 پست
خیلی زیاد هستن دختر سالم نیست کمه وقتس کسی یراشون وقت کافی یزاره دیگه چرا یاید یا کسی دیگه هم باشن چ ...

و بسیار زیادن اقایونی که از لجن هم کثیف تر و بیشرف تر هستن یکیش مثال زدم براتون الان چهارماهه بخاطر ابجی مظلومم میسوزم ولی میگه دوتا بچه دارم دخترم یازده سالشه چیکار کنم الهی ادم فاسد وخائن رو مرگ بده همشون بمیرن از شرشون راحت شن همه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادمای وفادار اسیر آدمای بی رحم و سنگدل میشن😔

اره واقعا اره حرف درستیه بخدا قسم وقتی میبینم خواهرم با این قلب مهربون با این ذات پاک چندین ساله گرفتار این بیشرف شده دلم میخواد خودمو بکشم این چهار پنج ماه اخیر که افسرده هم شده فقط کاش بمیرم براش خلاص 

و بسیار زیادن اقایونی که از لجن هم کثیف تر و بیشرف تر هستن یکیش مثال زدم براتون الان چهارماهه بخاطر ...

خواهرتون باید شوهرش رو تهدید به خیانت بکنه

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

خواهرتون باید شوهرش رو تهدید به خیانت بکنه

نه خواهرم اینکارو نمیکنه چون ذاتش خیلی پاکه این حرفو توهین به پاکی خودش میدونه فقط وقتی مچ کثافت رو گرفت به شوهر اون خانم زنگ زد گفت و به شوهر خانم بعدی هم پیام داد 😔😔و انقد حرف نمیزنه که الان جز پوست واستخون چیزی ازش نمونده بمیرم برا دلمهربونش 

خواهرم انقد خوش ذوق بود کلاس سنتور میرفت کلاس گیتار کلی ادم شادی بود سرزنده هرجا میرفت شادی همراش وارد میشد ولی الان 😭😭پس هم زن خیانتکار بده هم مرد‌خیانتکار انشالله به هفته نرسن سقط شن‌همشون ابجی من انقد دلرحمه وقتی میگم انشالله سقط شه میگه جوونه بچه‌داره نگو میگم اگه میفهمید زن وبچه چیه دنبال این گوهخوریا نمیرفت یارو  شغال عوضی 

پس باید بهش شوک وارد بشه شاید اصلاح شد با عذاب وجدان شاید درست بشه

این بیداری وجدان اون چه دردی از شما درمون میکنه؟ آیا باعث التیام زخم روحیتون میشه؟ 

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

واکنش شوهر اون خانم چی بود؟

اولی شنیده شده کلی زنشو زده وگفته طلاقش میده وبچشو مییره ازش دختره هرزه همشهری هم هست،دومی انگاری ازین راه زنش پول درمیاره اقا عیش ونوش میکنه 😏😏