2777
2789
عنوان

یادگار💔

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 91 پست
امید به زندگی داشته باشید امید به ساختن یه دنیای نو امید به مقابله با سختی ها

امیدی ندارم دنیامو اتیش زد قایل تحمل نیست کسی که عاشقشی هرروز با یکی باشه این داغ کمر ادمو‌ میشکنه زمین گیر میشم یه یار یرا همیشه تمومش میکنم هرچی عذاب دیدم کاغیه دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عذر میخوام اقا متوجه نشدم کاربر اقا هستین ،همه جور ادم هایی پیدا میشه بله واقعا فساد جامعه رو گر ...

همسایه ما متاهله بچه داره خیلی راحت از دوست پسراش حرف میزنه وقتایی که شوهرش نیست دیدنشون میره... بچه هاشو پیش دخترعموش میزاره میره سرقرار حتی یبار حامله شده از یکی ‌شون با ترس رفته قرص تهیه کرده انداخته خیلی دنیا لجن شده من ترس این و دارم شوهرش بفهمه

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜

وای عذر میخوام اقا متوجه نشدم کاربر اقا هستین ،همه جور ادم هایی پیدا میشه بله واقعا فساد جامعه رو گر ...

خیلی زیاد هستن دختر سالم نیست کمه وقتس کسی یراشون وقت کافی یزاره دیگه چرا یاید یا کسی دیگه هم باشن چرا نمیتونم فقط با یه نفر اگه اون یه نفر کم بزاره شاید حق داره ولی. با هزار نفرن 😤

همسایه ما متاهله بچه داره خیلی راحت از دوست پسراش حرف میزنه وقتایی که شوهرش نیست دیدنشون میره... بچه ...

راه‌دور نمیرم ادم فاسد ولجن زیاده خواهرم عروس خالمه کارمنده و شوهرش کار دائم نداره و وقتایی پول نداشت خواهر مظلوم من خرج خونه رو میداد و همیشه کلی کمکش میداد ولی اون بیشرف عوضی با وجود دوتا بچه چند بار خیانت‌کرده روح وروان خواهر مظلوم من بهم ریخته و به مولا قسم به امام حسین قسم به عمرم ادمی به دلپاکی ومهربونی ودرستی خواهرم ندیدم حتی خودم یک هزارم خواهرم خوبی ندارم حیف از قسمتش خدا لعنت کنه ادم خائن رو کاش میمردن همشون 

راه‌دور نمیرم ادم فاسد ولجن زیاده خواهرم عروس خالمه کارمنده و شوهرش کار دائم نداره و وقتایی پول نداش ...

خدا آدم خیانتکارو مریضی لاعلاج بده که مرگشون فقط دل طرف رو آروم میکنه

💜🩵💙 لایک ممنوع 💙🩵💜