2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 180 پست
مامانم منم تو ۴۰سالگی گیر داد بچه بیاره بعد ما تو خونه ای بودیم که هر لحظه ممکن بود سقفش بریزه رو سر ...

آره 

بارداری تو سن بالا برا بچه خطرناکه

میشه بگی مشکل ژنتیکیشون چیه؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامانم منم تو ۴۰سالگی گیر داد بچه بیاره بعد ما تو خونه ای بودیم که هر لحظه ممکن بود سقفش بریزه رو سر ...

وای نگو اگر بچه بیارن مریض باشه که بدبخت میشیم

حالا بیا مریض داری کن‌‌... آخه وقتی پدر مادر نمی‌فهمن آدم چطوری حالیشون کنه؟

وقتی فکر میکنن خودشون عقل کلن

بخدا به ما هم نرسیدن

حتی از نظر پول

من مریضم سه ساله کیست دارم یه سری رفتم آزمایش دادم فهمیدن ولی نگفتن پس چرا نبردی دکتر

اصلا مهم نیست براشون

اصلا بابام نمیدونه من کی ام چطور آدمی ام. غریبه آیم

چه بچه ای آخه تو سن ۵۰ و خورده ای سال؟

که آخرشم همه کار براش کنه چرا چون پسره

لعنت به این دنیا که منو آوردن توش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بارداری تو سن بالا برا بچه خطرناکهمیشه بگی مشکل ژنتیکیشون چیه؟

منم عموی بابام با عموی خودم سرطان گرفتن. 

ممکنه خودمون بگیریم خدای نکرده. یا همون پسر بگیره

اصلا نمیفهمن این چیزارو ... کاش دکتر بهشون بگه

وای نگو اگر بچه بیارن مریض باشه که بدبخت میشیمحالا بیا مریض داری کن‌‌... آخه وقتی پدر مادر نمی‌فهمن ...

نگران نباش

دکتر به مامانت از خطرات بارداری تو این سن میگه ،اونا هم منصرف میشن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بگرد ی قرصی پیدا کن خطرناک نباشه بریز تو غذاش سعی کن همیشه پیششون باشی که تنها نشن

همین دنبال قرصم

چون اصلا نمیتونم بهش فکر کنم اصلا. مادرم هم هیچی بهم نگفته بود تو این چند وقت . میدونست من اون بچه رو آدم حساب نمیکنم اگر بیاد . ناشکری نمیکنم خدا دیده من هیچ محبتی ازشون ندیدم هیچ دل خوشی ندارم. 

آنقدر مشکلات روحی دارم سر بی محبتی پدرم 

که باهاش درگیرم و کسی خبر ندارع

پسر دختر چه فرقی دارن؟وضعیت مالیتون چطوره

حتما برای بابام فرق می‌کنه که تو سن نزدیک ۶۰ سالگی به فکر پسر دار شدن افتاده

که همه مال بده به اون

وضع بابام خوبه . ولی اگه مارو ببینی اصلا به وضع مالی بابام شباهتی نداریم. خسیس هم هست تو خرج کردن

وضع مامانم که از همه بدتر

بعد تازه میخواد بچه هم بیارع

همین دنبال قرصمچون اصلا نمیتونم بهش فکر کنم اصلا. مادرم هم هیچی بهم نگفته بود تو این چند وقت . میدون ...

خانواده منم پسر دوستن من با اوردن بچه مخالفت نکردم الان ک پسر بدنیا اورن همون ذره ای که باهام خوب رفتار میکردن دیگه نیست 

نمیدونم امیدوارم منصرف شن

پس بابات قصدش جدیه

ولشون کن ،چون بابات کار خودشو میکنه بالاخره

تو تمرکزت بذار رو درسهات

خانواده منم پسر دوستن من با اوردن بچه مخالفت نکردم الان ک پسر بدنیا اورن همون ذره ای که باهام خوب رف ...

من که همینطوری بدبخت هستم 

اگه پسر دار بشن..

ممکنه من از دنیا برم 😞😞😞

ممکن که نه

صد در صد میرم

تو زندگیم از هیچکس خیر ندیدم . چه برسه یه پسر زورکی

من که همینطوری بدبخت هستم اگه پسر دار بشن..ممکنه من از دنیا برم 😞😞😞ممکن که نهصد در صد میرمتو زندگ ...

عزیزممم منم همینم حس افسردگیهم دارم اما خب تو خودت زندگیتو میسازی نیازیم به کسی نداری فداتشمم خودت به هدفت برس رو پای خودت وایسا تو نیاز ب محبت هیچکس نداری

من که با۲۰و خورده ای سن از زندگی و جامعه کاملا ناامیدم و اومدن یک بچه به این دنیا رو با وجود این همه ظلم و ناعدالتی اشتباه میدونم ...

یعنی واقعا بقیه اینقدر خوشن که با وجود شرایط نامساعد به بچه فکر میکنن..

شاید من افسرده شدم😔

به هر حال امیدوارم بچه صحیح و سالم به این دنیا بیاد

عزیزممم منم همینم حس افسردگیهم دارم اما خب تو خودت زندگیتو میسازی نیازیم به کسی نداری فداتشمم خودت ب ...

بخدا هر شبم گریه س

روزا هم تنهام همش تو گوشی

وضعم داره بدتر میشه هم جسمی هم روحی

من ۴ ساله می‌خوام دو تا کار کوچیک انجام بدم ولی نتونستم ندادم. تا الان با بی محبتی بزرگ شدم

به خواهرم محبت کردن . به من بی توجهی

فرق گذاشتن بین ما

من خیلی دلم شکسته بابات این موضوعات

اصلا تحمل این یکیو ندارم. 

بخدا بود و نبود من برای هیچکس مهم نیست

فقط دلم برای جوونیم میسوزه

من که با۲۰و خورده ای سن از زندگی و جامعه کاملا ناامیدم و اومدن یک بچه به این دنیا رو با وجود این همه ...

من که اصلا نمی‌خوام به دنیا بیاد

ایشالله همه اونایی که بچه می‌خوان بچه دار بشن

اما به شرط اینکه به بچه های قبلیشون به طور کامل رسیده باشن از لحاظ تربیت محبت دلگرمی درد دل و حامی بودن

از لحاظ پول

وگرنه وقتی با اومدن یه بچه اون یکی بچه دلش شکسته بشه تنها تر از قبل بشه. تازه هیچ ارثی هم نبره.

من از همون بچه هم نخواهم گذشت 

بخدا هر شبم گریه سروزا هم تنهام همش تو گوشیوضعم داره بدتر میشه هم جسمی هم روحیمن ۴ ساله می‌خوام دو ت ...

وایی دقیقااا منم خواهر بزرگتر دارم همش مامانم بینمون فرق میزاره اونو بیشتر دوست دارن ولی خب من تصمیممو گرفتم به خودت انگیزه بده درس بخون به هدفت برس به جایی که افتخار کنن بگن این دخترمه اون وقت تو محلشون نزاری

وایی دقیقااا منم خواهر بزرگتر دارم همش مامانم بینمون فرق میزاره اونو بیشتر دوست دارن ولی خب من تصمیم ...

نمی‌دونم از فردا چطوری زندگی کنم ..😞 اصلا دیگه نمیخوام حتی با مادرم حرف بزنم... کاش منم می‌خوابیدم پانمیشدم