2777
2789

چجوری میشه این موضوعو حل کرد اصلا ؟

وسط یه دعوای وحشتناک مثلااا خیلیی جدی یهو میترکم از خنده 

امروز با یکی پشت گوشی دعوام شد دوتامون صدامونو بردیم بالا خیلی ناگهانی منم خیلی عصبی دلم میخواست طرفو بکشمااا بعد خندم گرفت😑 در حدی ک اگر نمیخندیدم منفجر میشدم مجبور شدم قطع کنم 

بچگیامم هروقت با ابجیم دعوام میشد موقع تعریف کردنش برا بابا و مامانم من میخندیدم (خنده های شیطاننیی) اونم گریه میکرد و در نهایت اون نماد مظلوم میگرفت  من  شمربن ذلجوشن یه خاندان 

اه حرصم گرفته 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااایایییییی منم همینطورممممم

خیلی بده هاا بعد فک کن داری دعوا میکنی شدید ولی از درون داری میترکی از خنده 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

دعوا چیه امروز تو دندون پزشکی بودم داشت دندون عقلم جراحی میکرد خیر سرم یکی بیرون عسطه بلند زد من تو اون اوضاع هی قح قح میخندیدم دکتره هم خندش گرفت 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

😂😂😂وای من 

منم با داداشم بودم رفتیم بیرون بعد گفت برم کاپشن بردارم بریم بگردیم 😂اقا رفتیم کاپشن برداره اون یکی داداشم خونش بود تو خواب هرچی در میزد اصلا انگار ن انگار ایقد خوابش سنگین بود با پا زد به در همسایه ها اومدن بیرون بعد من تو اون موقعه خندم گرفته بود نشستم رو زمسن فقط میخندیدم هرکاری میکردم جلو خودم بگیرم بدتر میشد اونم عصبی شده بود میگفت زهرمار نخند

خیلی بده هاا بعد فک کن داری دعوا میکنی شدید ولی از درون داری میترکی از خنده

دقققیقا من که اصلا موضوع رو نمیتونم جدی بگیرم از بابت این خندهه انگار دارم از دور تماشا میکنم

بله

خنده های عصبی از نظر من نشانه قدرته ، قدرت دربرابر مشکلات و اتفاقات

وای نه بخدا طرف فکر میکنه اسکلی چیزی هستم