2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مامانم میخواد باز بچه بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 180 پست
ما خیلی بدجوریمهر روز بحث میکنیم سر هیچی..نه حال کاری داریم نه حال دکتر رفتن داریم حتیمخصوصا اون بای ...

واااااا خب وقتی خودتون میدونید برید دنبال راه حل . این بیشتر احمال کاری و تنبلی تا افسردگی 

این تصمیم اوناستداشتن یه خواهر و برادر کوچکتر می‌تونه زندگیتون رو خیلیی گرم کنهفکر کن یه فرشته تو خو ...

عزیزم ما از اولش هیچ محبتی به هم نداشتیم

جز من به خواهر کوچیکم . تازه یه طرفه بود اونم

پدرم که آنقدر اخلاقاش بده همه سر پول تحمل میکنیم

چه برادری من حتی از اسمش هم متنفرم

از این خانواده که کاش از روز اول نبود.. خیلی سختی کشیدم . هر لحظه میترسم دعوا نشه . زد و خورد نشه .. اتفاق بدی نیوفته بینشون

آنقدر استرس کشیدم که یه حرف می‌شنوم سریع گوشام تیز میشه . با هیچکس حرف نمی‌زنم تنها تو اتاقم همیشه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا ی تصمیم اشتباهه وقتی ک اونا انقدر سن ازشون گذشته و بچه ها بزرگ شدن دیگ اجازه ب تنهایی تصمیم ...

آره بخدا قسم من اصلا تربیت نشدم. خودم به تنهایی بزرگ شدم. از مدرسه بگیر تا دانشگاه. از تربیت و شخصیت بگیر تا همه چیز . نه بهم چیزی یاد دادن نه محبت کردن.. نه بوسی نه بغلی

تازه یه بچه بیاد میخوان همه کار براش کنن

بعد من باید این چیزا تحمل کنم و دلم نشکنه؟

تازه حمالی هم کنم که عمرا بکنم

تازه ارث هم اون پسر ببره

بخدا یه کاری میکنم با خودم یا اون..

بیست خورده ای. ۴ سال زندگیم رو یه نقطه بوده‌ . به نظر خودم که همون آدم چهار سال پیشم.. سر افسردگی و ...

درس و کار نمیری ؟

خودت رو با یه میزی مشغول کن اگه کیس خوب اومد برو

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

آره بخدا قسم من اصلا تربیت نشدم. خودم به تنهایی بزرگ شدم. از مدرسه بگیر تا دانشگاه. از تربیت و شخصیت ...

بعد تازه مسئولیتش بیشتر گردن شماست

چون اونا سنی ازشون گذشته و در توانشون نیست

علنن مخالفت کنید

برای منم پیش اومد این مسئله و ما دوتا خاهریم و من گفتم به هیچ عنوان الان توی ۲۱ سالگی به ی برادر احتیاج ندارم قبلا باید اقدام میکردین ک نکردین الانم نکنید چون نیازی نداریم و نمی‌تونید بزرگش کنید فردا من ازدواج میکنم با شوهرم باید بیام بیمارستان سر بزنم ب مامانم ک زایمان کرده؟ خلاصه اینجور شد ک منصرف شدن😂

بگو شاید پسر نشه شاید مشکل دار بشه

تازه عموی بابام با عموی خودم سرطان گرفتن و فوت شدن

ممکنه حتی این ژنتیک داشته باشیم

اصلا به این چیزا فکر نمیکنن که

بابام میگه بچه می‌خوام مادرم هم نه سواد داره نه گوشی دستش بوده که اطلاعات داشته باشه. هیچی فقط گوش به فرمان بابامه

بعد تازه مسئولیتش بیشتر گردن شماستچون اونا سنی ازشون گذشته و در توانشون نیستعلنن مخالفت کنیدبرای منم ...

نه منصرف نمیشن . بابام امشب علنی به مادرم گفت که به بچه ها بگم به اونا ربطی ندارع. بابام اصلا هر کاری می‌کنه نظر ما براش پشیزی ارزش نداره گوش نمیده.

تازه من اصلا با بابام حرف نمی‌زنم😞. فقط یه چیزی بخوام یا اون چیزی بخواد. شده روز ها همو ندیدیم و حرف نزدیم

چون از سرکارمیاد من تو اتاقم. آنقدر اخلاقاش بده که نزدیکش نمیشم

ولی میسپارم به خدا امشب خیلی دلم شکست گریه کردم

بخدا دیشب سر یه قضیه دیگه تا ۵ صبح گریه کردم

هر شب همینه..

نه منصرف نمیشن . بابام امشب علنی به مادرم گفت که به بچه ها بگم به اونا ربطی ندارع. بابام اصلا هر کار ...

متاسفانه باباها معمولا همینن

همه معمولا این حرفا رو شنیدیم ولی مادرتون منصرف کنید 

من حتی داد و بیداد هم کردم سر این ماجرا

ببین وقتی اخلاقشو میدونی ازش انتظار نداشته باش و دم پرش نشو 

درس و کار نمیری ؟خودت رو با یه میزی مشغول کن اگه کیس خوب اومد برو

دانشگاه قبول شدم که مجبوری یه ترم پاس میکنم یه ترم نمیکنم. کار هم نه چون اجازه نمیدن . باید کاری رو برم که مربوط به رشته دانشگاهم باشه. اینم اخلاق گند اونا..

حوصله درس و هیچی رو ندارم

کاش بچه دار نشم

خیلی بی کس میشم اون موقع . تازه باری هم روی دوشم اضافه میشه

بچه ای که هیچکس منتظرش نیست چرا باید بیاد به این دنیا؟

آخرشم بزرگ بشه توی روی من و خواهرم وایسه همه ارث رو هم ببره

متاسفانه باباها معمولا همیننهمه معمولا این حرفا رو شنیدیم ولی مادرتون منصرف کنید من حتی داد و بیداد ...

اصلا طرفش نمیرم

خب مادرم هم راضی نیست ولی گوش به فرمان بابامه

اونم بدبخت شده از زندگی با بابام پشیمونه فقط سر پولش باهاش مونده. وگرنه بابام تا مخالفت ببینه سریع قاطی می‌کنه حتی کتک هم میزنه مادرم یا مارو

کلا اخلاق صفره برای ما..

یه راه نازایی بگید لطفاً 

که قطعی باشه هیچکس هم نفهمه

ما زندگیمون حوری نیست که با اومدن یه نفر دیگه قشنگ بشه

بدتر هم میشه

هم حق و حقوقمون می‌ره هم دلمون می‌شکنه