2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ماشین داریم که به نام خودش دیگه چیزی نداریم ولی فکر کنم مخالف باشن چون طلاهایی که دارم مادرشوهرم میخواد بگه طلاها میگه طلاهای محمد مثلاً به شوهرم میگه طلاهات بفروش خونه بخر نصف اون طلاها واسه مجردیم  

من ۱۵ ساله ازدواج کردم هر دو کم سن بودیم و حمایت گری هم نداشتیم من عروسی نگرفتم طلا هم شوهرم نتونست بگیره، از خونه بابام کلی طلا آورده بودم که همه اش رو دادم شوهرم یه تکه زمین خرید، شوهرم اون موقع گفت تو که انقدر هوامو داری بهت قول میدم تا آخر عمرم هر چی بخرم به نامت بزنم، چند سال بعد تونستیم خونه بخریم که شوهرم بنامم زد و یه ماشین هم خریدیم که باز بنامم زد

اما واکنش خانواده اش اوایل رسما کرم می ریختن که دعوا راه بندازن تا به شوهرم نشون بدن که من خونه و ماشین رو برمی دارم شوهرم رو می ندازم بیرون، یا تو روم گفتن رفتی دعا گرفتی برای پسرمون، بعدش که دیدن نه من نه شوهرم تحت تاثیر دیگران نیستیم، مادرشوهرم که با ما دو تا کوچه فاصله داشت هر روز شام می یومد خونه مون شب هم می خوابیدن چندین سال این روال ادامه داشت دو تا بچه دارم سر هر دو بعد زایمان خراب میشدن سرم من با شکم پاره پذیرایی می کردم خودشون هم یه استکان جابه جا نمی کردن، سر زایمان دومی بیست روز بود زایمان کرده بودم ۵ بار اومدن برای شام آخر سر دیگه تحملم تموم شد گفتم حق ندارید بدون دعوت بیاین من با دو تا بچه نمی تونم ازتون پذیرایی کنم درسته یه دعوای حسابی کردیم ولی شکر خدا پاشون بریده شد 

کلا کار اشتباهیه.

بعدا طرف آتیش عشقش بخوابه میفهمه چه غلطی کرده و کاش اموالشو برای خودش نگه میداشت. تو یه دنیایی گیر میکنه که یه نفر هزار تومنم بهش نمی‌ده. 

طرف پدرش بهش ارث نمیده، بعد انتظار از شوهر و زنش داره. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

منکه هیچ وقت هیچی از هپسرم نخواستم ۱۳ ساله زنشم 

ولی به خانوادش بارها گفته من فوت کنم همه چی مال زنمه سختی هاشو با من کشیده نیاید ادعا کنید 

خدایی اوناهم میگن اره مال زن و شوهر واس اوناست نه مادر و خواهر و برادر

ببین خواهرم وکیله اینقدر پرونده داره ک طرف همه چی زده ب اسم زنش زنش دورازجونت طرفو بالباساش پرت کرده ...

منم اطرافم زیاد دیدم مرد بدبخت یک عمر زحمت کشیده خونه زندگی جمع کرده...همین که به اسم زن کرده...سریع رفته طلاق و مرد رو از خونه ش بیرون کرده....متاسفانه بعضی زنها خیلی بدجنس ن...دوست شوهرم همه چیزش به نام زنش کرد ....زنه از شوهرش طلاق گرفت کلید خونه رو هم عوض کرد...

ایجاد دعوا نفرت پراکنی در سطوح خانوادگی و بین فامیلیایجاد رعب و وحشت فراوان تهدید به پاک کردن اسم هم ...

🤣🤣🤣🤣خیلی خوبی حس میکنم خوانواده همسر منم همین کارو میکنن

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺