وقتی دختر خونه بود انقد مظلوم و با محبت بود و به من کلمات محبت آمیز میزد که عاشقش شدم کم کم زمزمه ازدواج برادرشوهرم شد من همین جاریم رو که دختر فامیلشون بود پیشنهاد دادم مادرشوهرم خیلی ذوق کرد چون از عتیقههای خودش بود اولش برادرشوهرم قبول نمیکرد بالاخره راضیش کردن از من پرسید چه جور دختری هستش گفتم خیلی مهربونه من شخصا دوسش دارم و اینجوری شد که زن برادرشوهرم شد
برادرشوهرم یه پسر امروزی باکلاس و زرنگ ولی جاریم پدرش اجازه نداده بود بیشتر از سیکل ادامه بده و تا زمان ازدواجش خونه بوده و فقط کار خونه بلد بود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
استارتر داره کاری میکنه بی فرهنگ شم با اینجوری قطره ای چکوندنش😅😂
😂😂😂😂
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
اسی حتی این که فس فس کنان میاد هم اومد ولی تو ادامه رو نذاشتی😭
🙏😂
🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
دوستان از من به شما نصیحت هیچ دختری رو به هیچ پسری معرفی نکنید نکنید نکنید نکنید و نخواهید کنید هم ...
نخواهید کنید یعنی چی
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد